Τρέχω Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς θα τρέξουν ενάντια σε κάθε μορφή ΒΙΑΣ στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.

Share
Τρέχω Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ - 45ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ.

Η βία δυστυχώς συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητά μας. Παρουσιάζεται με διάφορες μορφές, ως λεκτική, σωματική, ψυχολογική, ενδοοικογενειακή, κ.ά. αποδεικνύοντας την αδυναμία μας να χειριστούμε με λογική και ενσυναίσθηση τα όποια προβλήματα.

Μερικές φορές, όμως, συμβαίνουν γεγονότα που είναι εντελώς εκτός λογικής, φαινόμενα τυφλής βίας, όπως η πρόσφατη δολοφονία του νεαρού Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Θα μπορούσε να γράψει κανείς πολλά για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη που αναδεικνύει το σημαντικό αυτό πρόβλημα της κοινωνίας μας και, βέβαια, να κάνει πολλά περισσότερα.

45ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ. –
«Τρέχω Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ»

Έτσι, οι διοργανωτές του 45ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ., έχοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καθώς ο αθλητισμός είναι από τα πλέον υγιή κομμάτια της κοινωνίας μας, αποφάσισαν στις 27 Φεβρουαρίου να αφιερώσουν τον αγώνα τους κατά της ΒΙΑΣ στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλα τα θύματα από όπου και αν προέρχονται.

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς θα τρέξουν Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. ενάντια σε κάθε μορφή βίας που κάνει πιο άσχημη και ανυπόφορη τη ζωή μας.

Δείτε περισσότερα για τις δράσεις της διοργάνωσης στο https://www.athenshealthrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Race For Autism Gr 2023: Άνοιγμα εγγραφών
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τρέχουμε για τον αυτισμό
Προπόνηση στη διαδρομή του Sougliani Trail & Sougliani Path
Στις 19 Φεβρουαρίου η προγραμματισμένη προπόνηση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο