Σε νέα ημερομηνία ο 6ος Δρόμος Αξιών

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
6ος Δρόμος Αξιών - νέα ημερομηνία

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί ο 6ος Δρόμος Αξιών και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Για την πλήρη εναρμόνιση με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο η τέλεση του 6ου Δρόμου Αξιών είναι αναγκασμένη να μετατεθεί για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 10.00 π.μ Πάντα με σημείο εκκίνησης τους Στρατώνες του Καποδίστρια.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για ακόμα μια χρονιά για όλους εσάς μια άρτια διοργάνωση χωρίς να κινδυνέψει κανένας εμπλεκόμενος (αθλητές, εθελοντές, κ.α.), χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση της δημόσιας υγείας.

Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναγκαστική τροποποίηση της ημερομηνίας. Όσοι εκ των αγαπητών αθλητών έχουν θα μπορέσουν να συμμετέχουν και στην νέα ημερομηνία (δηλ. την Κυριακή 10 Απριλίου 2022) δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους συμμετοχή, σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην νέα ημερομηνία και έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν στο email [email protected] -δεν θα παραβρεθώ-. Και φέτος το όριο των αθλητών θα είναι 250 άτομα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε και στη νέα ημερομηνία όπως αυτή προέκυψε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο