6ος Δρόμος Αξιών – 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους – Νέα ημερομηνία

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share
6ος Δρόμος Αξιών - νέα ημερομηνία

Την Κυριακή 10 Απριλίου (νέα ημερομηνία) θα διεξαχθεί τελικά ο 6ος Δρόμος Αξιών. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος για την Ημέρα Σκέψεως τις Πανανθρώπινες Αξίες και τους Απανταχού Προσκόπους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 17χλμ. με εκκίνηση στις 10:00 από τους Στρατώνες Καποδίστρια Άργους.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/dromosaksion/

Δηλώστε συμμετοχή

Ακολουθεί η ενημέρωση της διοργάνωσης για την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.

«Για την πλήρη εναρμόνιση με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο η τέλεση του 6ου Δρόμου Αξιών είναι αναγκασμένη να μετατεθεί για την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 10.00 π.μ Πάντα με σημείο εκκίνησης τους Στρατώνες του Καποδίστρια.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε για ακόμα μια χρονιά για όλους εσάς μια άρτια διοργάνωση χωρίς να κινδυνέψει κανένας εμπλεκόμενος (αθλητές, εθελοντές, κ.α.), χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση της δημόσιας υγείας.

Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναγκαστική τροποποίηση της ημερομηνίας. Όσοι εκ των αγαπητών αθλητών έχουν θα μπορέσουν να συμμετέχουν και στην νέα ημερομηνία (δηλ. την Κυριακή 10 Απριλίου 2022) δεν χρειάζεται να δηλώσουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους συμμετοχή, σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην νέα ημερομηνία και έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να στείλουν στο email [email protected] -δεν θα παραβρεθώ-.

Και φέτος το όριο των αθλητών θα είναι 250 άτομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε και στη νέα ημερομηνία όπως αυτή προέκυψε»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Αγώνας Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run for the Kids with Disabilities 2024 - “Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο