Sougliani Trail 2022 – Ενημέρωση εγγραφών

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες από τη διοργάνωση

Share
Sougliani Trail - λογότυπο

Η διοργάνωση του Sougliani Trail 2022 δίνει χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να εγγραφούν στον αγώνα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Sougliani Trail 2022 – Ενημέρωση εγγραφών

Η διοργάνωση Sougliani Trail ενημερώνει πως οι εγγραφές για τους αγώνες Sougliani Trail 25km & 13km θα ανοίξουν την 1η Μαρτίου στο site: https://www.fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/.

Λόγω της κακής επιδημιολογικής κατάστασης Covid 19 και βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ θα έχουν το δικαίωμα εγγραφής κατά 95% μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ(μέχρι 17/4/2022, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα).

Εντός της διάρκειας εγγραφών δικαιούνται συμμετοχή σε ποσοστό 5% και οι μη εμβολιασμένοι ενήλικοι με PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 24 ωρών. Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα με self test εντός 24 ωρών.

Οι ανεμβολίαστοι θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από 1 Μαρτίου τηλεφωνικά για να πάρουν σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή των τελευταίων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την διοργάνωση (τηλ. 6983 054323).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μητέρα 11 παιδιών σαρώνει στον Μαραθώνιο!
Η ξεχωριστή ιστορία της Rena Elmer
Βελλερεφόντεια 2024: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές και τα αποτελέσματα του αγώνα
"Η Βίβλος", το νέο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη για το Παρίσι
Λίγο πριν την έναρξη των Αγώνων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο