Sougliani Trail 2022 – Ενημέρωση εγγραφών

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες από τη διοργάνωση

Share
Sougliani Trail - λογότυπο

Η διοργάνωση του Sougliani Trail 2022 δίνει χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να εγγραφούν στον αγώνα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Sougliani Trail 2022 – Ενημέρωση εγγραφών

Η διοργάνωση Sougliani Trail ενημερώνει πως οι εγγραφές για τους αγώνες Sougliani Trail 25km & 13km θα ανοίξουν την 1η Μαρτίου στο site: https://www.fosstavrou.gr/trail/index.php/el-gr/.

Λόγω της κακής επιδημιολογικής κατάστασης Covid 19 και βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ θα έχουν το δικαίωμα εγγραφής κατά 95% μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ(μέχρι 17/4/2022, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα).

Εντός της διάρκειας εγγραφών δικαιούνται συμμετοχή σε ποσοστό 5% και οι μη εμβολιασμένοι ενήλικοι με PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 24 ωρών. Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα με self test εντός 24 ωρών.

Οι ανεμβολίαστοι θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους από 1 Μαρτίου τηλεφωνικά για να πάρουν σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή των τελευταίων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την διοργάνωση (τηλ. 6983 054323).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο