Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022: Άνοιγμα εγγραφών

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον μεγαλύτερο ημιμαραθώνιο της πρωτεύουσας

Share
athens half marathon

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2022 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας επιστρέφει την άνοιξη μετά την ματαίωσή του πέρυσι και τη μεταφορά του το φθινόπωρο.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ως και την 1η Μαρτίου, εκτός και αν συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετοχών νωρίτερα.

Για ολοκληρωμένες εγγραφές έως και τις 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι ο συμμετέχων θα έχει τυπωμένο στο νούμερο συμμετοχής του το όνομά του. Ολοκληρωμένη θεωρείται η εγγραφή όταν έχει γίνει και η πληρωμή της.

Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, περιλαμβάνει τους παρακάτω Αγώνες Δρόμου:

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 500 ατόμων στις 08.30 πμ
Αγώνες δρόμου 5χλμ (Αγώνας Α & Αγώνας Β). Ο Αγώνας 5χλμ Α θα διεξαχθεί στις 11.45πμ και ο Αγώνας 5χλμ Β στις 12.45μμ, σε block των 500 ατόμων αντίστοιχα.

Λαμβάνοντας υπόψη τους υγειονομικούς κανόνες και τα απαραίτητα χρονικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων και των επιμέρους εκκινήσεων και προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα τα πρωτόκολλα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δεν θα διεξαχθεί κατά τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας ο Αγώνας δρόμου 3χλμ., και ο Αγώνας δρόμου Παιδιών &ΑμεΑ 1000μ.

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να πάρουν μέρος στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, οι δρομείς που θα έχουν σε ισχύ, έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι έχοντες έγκυρο πιστοποιητικό ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα https://athinahalfmarathon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Ημιμαραθώνιος Πάτρας - Παράταση εγγραφών
Οι ολοκληρωμένες συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1.800 και συνεχίζουν…
17ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Παράταση εγγραφών
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο