Ματαίωση για το Katerini Run 2022

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου

Share

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ, Βασίλης Ιωαννίδης, ο πρώην πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης Γιώργος Τσιαλός εξάντλησαν όλα τα περιθώρια διεξαγωγής του αγώνα. Δυστυχώς η πανδημία δεν το επέτρεψε.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Αξιοποιώντας κάθε χρονικό περιθώριο και προθεσμία, ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε επικοινωνία και συζήτηση με τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Κατερίνης καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για τη διεξαγωγή στις 06 Μαρτίου, του αγώνα δρόμου  «Κaterini Run» 2022.

Εξετάζοντας όμως την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση της Κατερίνης και της Πιερίας και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία, η  προστασία της οποίας συνιστά για μας πρώτη προτεραιότητα, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την οριστική ματαίωση της φετινής διοργάνωσης. 

Ευελπιστούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα να το επιτρέψουν και όλοι μαζί: μέλη, δρομείς, φορείς και εθελοντές να συναντηθούμε σε μία πραγματικά μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στο επόμενο “Katerini Run”, στις 5 Μαρτίου 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Under Armour HOVR™ Machina 3
Άνεση, ελαστικότητα και ταχύτητα χαρακτηρίζουν το κορυφαίο δρομικό παπούτσι της UA
4rd ARTA NIGHT RUN 1881
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νυχτερινό αγώνα στην Άρτα
Αναγνώστου και Τσουπάκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000μ.
Ευκαιρία για νέα ρεκόρ για τους Έλληνες πρωταθλητές της απόστασης
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο