Atromitos Ultra 2022 – Εγγραφές early bird

Συνεχίζονται οι early bird εγγραφές με ειδικές τιμές

Share
Atromitos ultra 22

Συνεχίζονται ως τις 9 Φεβρουαρίου οι εγγραφές για τον Atromitos Ultra 2022 με ειδικές τιμές early bird, εγώ οι εγγραφές γενικότερα θα ολοκληρωθούν ως τις 5 Μαρτίου. Η διοργάνωση μας ενημερώνει σχετικά:

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 2ου Atromitos Ultra στις 19-20 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Πρόκειται για έναν αγώνα υπεραποστάσεων που βασίζεται σε επίσημες αποστάσεις από την IAU (International Association of Ultra Running) και παρέχει τη δυνατότητα σε δρομείς να αγωνιστούν σε 3 αγωνίσματα: 50 χλμ12 ώρες και 24 ώρες.

Το κύριο αγώνισμα σε αυτή την διοργάνωση είναι αυτό των 24 ωρών τρεξίματος με σκοπό την διάνυση της μεγαλύτερης δυνατής απόστασης σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μια δοκιμασία με στόχο την δρομική επιβίωση του αθλητή, ο οποίος καλείται να ανταπεξέλθει σε αναρίθμητες σωματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Οι δρομείς που συμμετέχουν σε αγώνες υπεραποστάσεων χαρακτηρίζονται από δύναμη, επιμονή, αυτοπειθαρχία και συνέπεια.

Η Οργανωτική επιτροπή φέτος καινοτομεί εισάγοντας  για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ομαδικό στο Αγώνισμα των 12 Ωρών. Πιο συγκεκριμένα, στο Ομαδικό των 12 ωρών η κάθε ομάδα μπορεί να έχει όσους αθλητές επιθυμεί ανεξαρτήτου φύλου, ωστόσο μόνο οι τρείς καλύτερες επιδόσεις θα ληφθούν υπόψη για την κατάταξη της ομάδας. Νικήτρια θεωρείται η ομάδα που οι τρεις καλύτεροι της αθλητές έχουν διανύσει αθροιστικά τα περισσότερα χιλιόμετρα.

O αγωνιστικός στίβος έχει επιλεγεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Ι.A.U.).

Οι εκκινήσεις θα δοθούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα υπαγορεύσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τους αγώνες που θα διεξαχθούν εκείνη την χρονική περίοδο.

Πρόγραμμα

Σάββατο 20/03

07:00 Άνοιγμα Γραμματείας
09:00 Εκκίνηση Αγώνα 12 ωρών και Αγώνα 24 ωρών
10:30 Εκκίνηση αγώνα 50Km
16:30 Απονομές Αγώνα 50 Km
21:00 Λήξη Αγώνα 12 ωρών
22:00 Απονομές Αγώνα 12 ωρών

Κυριακή 21/3

09:00 Λήξη Αγώνα 24 ωρών
10:00 Απονομές Αγώνα 24 ωρών

Το πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί για λόγους ανωτέρας βίας (έκτακτες νομοθετικές ρυθμίσεις, καιρικές συνθήκες κτλ.)

Αναβολή – Ματαίωση του Αγώνα

Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης του Αγώνα λόγω έκτακτων μέτρων ή περιορισμών από πλευράς πολιτείας, οι αθλητές θα έχουν δικαίωμα είτε να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στη μελλοντική διεξαγωγή του Atromitos Ultra είτε να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους αφαιρουμένης της τραπεζικής προμήθειας.

Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα 

Atromios Ultra σε συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση Pi3, παροτρύνει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν φιλικές με το περιβάλλον συνήθειες, όπως το να χρησιποποιούν δικά τους παγούρια στους αγώνες με σκοπό την μείωση της χρήσης πλαστικού.
Στόχος του Atromitos Ultra, είναι να δημιουργήσει ένα αγώνα με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με σεβασμό προς τον τόπο που θα διεξαχθεί ο αγώνας που αποτελεί μέρος του Εθνικού Πάρκου Σχινιά.

Δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο