Νέο, εορταστικό RUNNER 129!

Και αυτές οι γιορτές θα γίνουν ακόμα καλύτερες!

Share
Runner Magazine 129 - promo

Το νέο RUNNER Magazine 129 έρχεται για να κάνεις γιορτές με αυτό που αγαπάς. Θα το βρεις στο shop μας, στα σημεία πώλησης από την Πέμπτη 22/12, και από την Τρίτη 28/12 στα περίπτερα όλης της χώρας.

Πάρε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του!

Αφιέρωμα: 38ος Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός

Η μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση της χώρας μας επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια, αμέτρητα ρεκόρ καταρρίφθηκαν και εστάλη το μήνυμα πως όταν θέλουμε… μπορούμε!
Όλα όσα πρέπει να θυμηθείς ή να γνωρίσεις θα τα βρεις στις σελίδες του μεγάλου μας αφιερώματός! Και ακόμα τους πρώτους 10 Έλληνες και Ελληνίδες σε 5χλμ., 10χλμ. και Μαραθώνιο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες!

Σαλόνι R129 - Αφιέρωμα 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Προπόνηση: Βρες ρυθμό

Σε κάθε τεύχος μας τα προπονητικά άρθρα φροντίζουν να γίνεσαι όλο και καλύτερος δρομέας. Σε αυτό το τεύχος επιστρέφουμε στις βασικές διαλειμματικές, πηγαίνοντας, όμως, ένα βήμα πιο πέρα. Συγκεκριμένα, αναλύουμε τις τρεις πιο κλασικές διαλειμματικές, προτείνοντάς σου την ιδανική ένταση για να τις εκτελέσεις και σου δίνουμε έναν οδηγό για να ακολουθείς στις προπονήσεις σου. Είσαι έτοιμος να γίνεις καλύτερος;

Σαλόνι R129 - Προπονητικό - διαλειμματικές και εντάσεις

Προπόνηση: Get Strong

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί ένα δυνατότερο σώμα που θα του επιτρέψει να πετύχει καλύτερους χρόνους και απόδοση στις προπονήσεις του; Στο προπονητικό μας άρθρο οι Polias Runners φροντίζουν να γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα. Στις σελίδες του σε περιμένουν 3 διαφορετικά προγράμματα ενδυνάμωσης, ανάλογα με το επίπεδό σου και τους στόχους σου, ώστε να γίνει η νέα χρονιά η καλύτερή σου!

Σαλόνι R129 - Προπονητικό - προγράμματα ενδυνάμωσης

Οδηγός αγοράς: Xmas runner gifts

Όλη τη χρονιά πολλοί τα λαχταρούν. Αυτή την εποχή, όμως, κάθε δρομέας έχει την ευκαιρία να εφοδιαστεί με τα δρομικά απαραίτητα της χρονιάς. Στις σελίδες του ειδικού οδηγού μας θα βρεις 28 δρομικές προτάσεις δώρων, είτε για να τα προσφέρεις στους δρομείς φίλους σου, είτε να κάνεις ένα, ή και περισσότερα στον εαυτό σου.

Σαλόνι R129 - Οδηγός αγοράς - Γιορτινά δώρα για δρομείς

Διατροφή: Τρέξε πιο… ανάλαφρα το 2022

Αισθάνεσαι ότι αυτή τη χρονιά το σώμα των ονείρων σου σε περιμένει να το αποκτήσεις; Τότε σίγουρα έφτασε η στιγμή! Η Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος, Ειρήνη Μπαμπαρούτση σου δείχνει τον τρόπο να το πετύχεις, πάντα σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου άθλημα. Άσε πίσω σου ό,τι σε βαραίνει και απόλαυσε ένα πολλά υποσχόμενο 2022!

Σαλόνι R129 - Διατροφή

Ιατρικό: Τα μυστικά του μασάζ

Ήρθε η στιγμή για… ξεκαθάρισμα. Ο φυσικοθεραπευτής, Κώστας Κουλίδης, φέρνει στο φως, ειδικά για τους φίλους του RUNNER MAGAZINE, τα μυστικά του μασάζ. Δες αναλυτικά τους 5 τύπους μάλαξης, αλλά και το πότε και γιατί χρειάζεται ο καθένας από αυτούς.

Σαλόνι R129 - Ιατρικό - μασάζ

Στις σελίδες του θα βρεις ακόμα:

– Συνέντευξη της Κατερίνας Ασημακοπούλου, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και το… εξώφυλλό μας.
– Συνέντευξη με τον Σταύρο Καρρέ, έναν από του καλύτερους Έλληνες Προπονητές, που φιλοξενούμε στην ομώνυμη στήλη.
– Αφιέρωμα για τους αγώνες της Θεσσαλονίκης, Μαραθώνιο και Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο.
– Ένα ιατρικό θέμα του Ορθοπεδικού, συγγραφέα και ακούραστου δρομέα, Νίκου Μαρκέα για τα παιδιά που αθλούνται.
– Δύο ξεχωριστές συνταγές του runner-chef Θοδωρή Μήτση, ειδικά για τις μέρες των γιορτών.
– Οδηγό αγοράς με 22 running jacket που θα φροντίσουν για την προστασία σου από τις καιρικές συνθήκες.
– Τεστ των νέων μοντέλων Brooks Ghost 14 & Saucony Endorphin Shift 2.
– Ιστορίες που εμπνέουν.
– Τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο για αγώνες, αθλητές και προϊόντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο