GSA Sport FW21-22

Μια νέα, «πράσινη», high-performance, αλλά και all-day sportswear συλλογή

Share
GSA New Collection δελτίο τύπου

Τη νέα, φιλική προς το περιβάλλον, συλλογή για τη νέα σεζόν έχει παρουσιάσει εδώ και λίγο καιρό η GSA Sport. Η εταιρεία, με σήμα κατατεθέν την καινοτομία και τα βιώσιμα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργεί ποιοτικές συλλογές που πληρούν τις προϋποθέσεις απαιτητικών αθλητών και χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και τη διαχρονικότητά τους.

H νέα συλλογή FW21-22 αποτελείται από τεχνικά υφάσματα υψηλής απόδοσης, κατάλληλα σχεδιασμένα για αθλητές, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά.

Τα γυναικεία και ανδρικά ρούχα είναι άνετα, ανθεκτικά και με διαχρονικά σχέδια ώστε να μην χρειάζονται συχνή αντικατάσταση. Δίνοντας ζωή σε πλαστικά απόβλητα, μειώνεται η κατανάλωση παρθένων πρώτων υλών και καταναλώνεται λιγότερο νερό, αλλά και ενέργεια.

Τη συλλογή συμπληρώνουν προϊόντα από οργανικό βαμβάκι, που συνδυάζουν την άνεση και το στιλ. Είναι βιώσιμα, υποαλλεργικά και κυρίως οικολογικά, παρέχοντας σταθερότητα και δροσερή αίσθηση κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, της έντονης προπόνησης σε εξωτερικό χώρο, αλλά είναι κατάλληλα και ως casual looks.

GSA New Collection δελτίο τύπου

Παράλληλα, το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής γίνεται στην Ελλάδα, γεγονός που συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, στην αύξηση θέσεων εργασίας καθώς και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, αφού περιορίζονται σημαντικά οι μεταφορές των προϊόντων.

Τα προϊόντα διατίθενται στο πλήρως ανανεωμένο e-shop της εταιρείας, το οποίο εφαρμόζει λειτουργίες και τεχνικές που το κάνουν εύκολο στην πλοήγηση, εύχρηστο στη διαδικασία αγοράς και ελκυστικό για τον επισκέπτη.

GSA New Collection δελτίο τύπου

Δείκτης βιωσιμότητας νέας σειράς GSA Sport FW21-22 (βάσει των υλικών που χρησιμοποιούνται):

Οργανικό Βαμβάκι:

Καλλιεργείται χωρίς τη χρήση τοξικών χημικών ή GMOs (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί). Η παραγωγή του γίνεται σύμφωνα με πρακτικές που προωθούν τη βιοποικιλότητα διατηρώντας το έδαφος, το νερό και τον αέρα καθαρά από ζημιογόνους ρύπους μειώνοντας έτσι τις αρνητικές περιβαλλοντικές συνέπειες.

Η παραγωγή οργανικού βαμβακιού παράγει περίπου 46% λιγότερες εκπομπές CO2 εν συγκρίσει με το συμβατικό βαμβάκι. Επιπλέον, για την παραγωγή του χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο νερό καθότι οι παραγωγοί αξιοποιούν τη βροχή κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ότι άλλα υδρευτικά μέσα.

Ανακυκλωμένες Συνθετικές Ίνες:

Καθώς πάνω από το 65% της παγκόσμιας παραγωγής ινών είναι συνθετικές, η χρήση ανακυκλωμένων συνθετικών νημάτων στα προϊόντα μας είναι η πλέον βιώσιμη επιλογή. Τα νήματα ανακυκλωμένου πολυεστέρα που χρησιμοποιούμε προέρχονται κατά κύριο λόγο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης (PET) και υπολείμματα πολυεστερικών νημάτων που ανακυκλώνονται, ενώ το ανακυκλωμένο πολυαμίδιο προέρχεται κατά κύριο λόγο από δίχτυα ψαρέματος που έχουν συλλεχθεί από τις θάλασσες.

GSA New Collection δελτίο τύπου

Σχετικά με την GSA Sport:

Η GSA Sport ιδρύθηκε το 2008 και ανήκει στο  Gepaworld Group, που αποτελεί ενεργό μέλος του Οργανισμού Amfori. Στον Οργανισμό συμμετέχουν και πιστοποιούνται εταιρείες λιανικής πώλησης, εισαγωγείς και εταιρείες εμπορικών σημάτων βάσει αυστηρών κριτηρίων διαφάνειας, βιωσιμότητας και χρηστής εταιρικής διακυβέρνησης.  Με όχημα την τεχνολογία, την καινοτομία και την οικολογία, η GSA Sport δημιουργεί βιώσιμα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, τα οποία διαθέτει σε πάνω από 35 χώρες με επίκεντρο την Αμερική και την Ευρώπη, ενώ παράλληλα έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικής ένδυσης στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα. Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής στο σχεδιασμό και την κατασκευή, τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία ως επί το πλείστον παράγονται από οικολογικά, οργανικά, ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται σε κάθε χρήση αλλά και στις πιο απαιτητικές συνθήκες προπόνησης. 

Επισκεφτείτε την GSA στο: www.gsasport.com

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον Όμιλο GEPAWORLD: www.gepaworld.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο