To Εnergizer Night Run επιστρέφει!

Το Σάββατο 20 Ιουνίου ο πιο φωτεινός αγώνας της πόλης!

Share

Το 2011 1.500 δρομείς φώτισαν για πρώτη φορά τους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας κάνοντας την αρχή για τον πιο εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα δρόμου. Στη δεύτερή του διοργάνωση, οι δρομείς διπλασιάστηκαν, πολλαπλασιάζοντας και το φως του αγώνα. Στην τρίτη διοργάνωση το 2014, 4.000 δρομείς έκαναν τη νύχτα μέρα στο κέντρο της πόλης.

Φέτος; Φέτος το φως θα γίνει ακόμα πιο δυνατό αφού οι συμμετοχές ανέβηκαν στις 7.000 δίνοντας σε ακόμα περισσότερο κόσμο τη δυνατότητα να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία αγώνα και να φωτίσει τους άδειους από αυτοκίνητα δρόμους της Αθήνας τρέχοντας με την ατέλειωτη ενέργεια της Energizer!

Το 4ο Energizer Night Run 5 χλμ., ο πιο φωτεινός αγώνας της πόλης, επιστρέφει έτοιμος να μοιράσει φως, χαμόγελα και δυνατές συγκινήσεις το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της Energizer και συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίνων (ΟΠΑΝΔΑ) με την All About Running να είναι και πάλι στο τιμόνι της διοργάνωσης όπως και στις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν και οι 7.000 θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν πολύ γρήγορα. Μην ξεχνάτε πως πέρυσι μέσα σε 9 ημέρες είχαν καταληφθεί οι 4.000 συμμετοχές!

Το 4ο Energizer Night Run θα στηρίξει φέτος με τα έσοδά του το φιλανθρωπικό έργο της UNICEF, η οποία εργάζεται για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 9 ευρώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Το 4ο Energizer Night Run θα ξεκινήσει το βράδυ στις 21:00 έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο και η διαδρομή απόστασης 5 χλμ. θα κινηθεί στις κεντρικότερες λεωφόρους της Αθήνας.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:475:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο