Μυλωνίδης και Γρηγοριάδου νικητές στο Κιλκίς

Με τη συμμετοχή 255 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου ο ορεινός αγώνας 3o Kilkis Trail Runnin.

Share

Με τη συμμετοχή 255 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου ο ορεινός αγώνας 3o Kilkis Trail Runnin. Η διοργάνωση περιελάμβανε ορεινό ημιμαραθώνιο 21 χλμ. και λαϊκό αγώνα fun run 5 χλμ. στον λόφο Αγίου Γεωργίου.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Μέσα σε ένα φιλικό και πανηγυρικό κλίμα και την συμμετοχή 255 αθλητών διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς ο ορεινός ημιμαραθώνιος ( 21 χλμ.) και λαϊκός αγώνας (5 χλμ.) στον λόφο Αγίου Γεωργίου και στις αναδασώσεις της πόλης.
Για πρώτη φορά εντάξαμε στις εκδηλώσεις και αγώνα 400 μέτρων για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ)που κατά γενική ομολογία των συνοδών τους ήταν απερίγραπτη η χαρά των παιδιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα και βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους.

”Ποτέ στην ζωή μου δεν περίμενα ότι κάποιος θα μου έδινε μετάλλιο” ήταν τα λόγια ενός από τα παιδιά που έλαβε μέρος στον αγώνα.

Πρώτος γενικής στους άνδρες αναδείχτηκε ο Αναστάσιος Μυλωνίδης από το Κιλκίς με χρόνο 01:53:35, δεύτερος ο Μαντζούρης Ηρακλής της Kasimis Training με χρόνο 01:53:45 από την Θεσ/νίκη και τρίτος ο Θοδωρής Φαχουρίδης επίσης από το Κιλκίς με χρόνο 02:03:55.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Γρηγοριάδου Μακρίνα με χρόνο 02 : 34 : 05, δεύτερη η Ελευθεριάδου Αναστασία από την  OLYMPUS TRT με χρόνο 02 : 35 : 48 και τρίτη η Δημπάρη Βένη του Σκυδραϊκού με χρόνο 02 : 38 : 19.

Στον λαϊκό αγώνα πρώτη γενικής αναδείχθηκε η Αβράμογλου Φανή του ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ με χρόνο 23:11.και δεύτερος ο Φωτιάδης Κωνσταντίνος αθλητής του Athlos F.C με χρόνο 00:23:29 και τρίτος ο Κατσαρώνας Σταύρος του Αίαντα Κιλκίς με χρόνο 00:24:21.

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε θερμά:
Δήμος Κιλκίς, Περιφερειακή Ενλοτητα Κιλκίς, Τροχαία Κιλκίς, Εφημερίδα και ράδιο ‘’Μαχητής’’ του  Κιλκίς, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  τμήμα ‘’Σαμαρείτες’’ Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς, Σύλλογος ‘’Μακεδονία’’ Πολιτικής Προστασίας, Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς (Ο.Δ.Κ), COSMOTE Λογδανίδης, Αθλητικό κατάστημα ‘’STEP’’, Αθλητικό κατάστημα ‘’ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ’’, ‘’KINESIS’’ Γυμναστήριο, ΟΤΕ, SALOMON, ΚΟΡΠΗ, ‘’ALTHEMIS’’ παραδοσιακά βότανα, Γυναικείος Σύλλογος Παντελεήμονα, ‘’FORD’’ Kαρολίδης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Γιορτή στο Ηράκλειο με το Run Greece 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον αγώνα του RUN Greece στο Ηράκλειο
Πραγματοποιήθηκε ο 20ος Ρήγειος Δρόμος
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης
Back to Top