Chubbies – Κάτι νέο από τον Θοδωρή Μήτση

Ένα μοναδικό κατάστημα στην Πρέβεζα

Share
Θοδωρής Μήτσης Chubbies

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε πρόσφατα στην Πρέβεζα, το Chubbies, από έναν άνθρωπο που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια μέσα από τη στήλη μας «Δρομικές Γεύσεις». Εκεί συνδυάζει την ιδιότητά του ως σεφ και το χόμπι του ως δρομέας, για να προσφέρει σε όλους εμάς που αγαπάμε το τρέξιμο και θέλουμε να φροντίζουμε και το σώμα μας πρωτότυπες και ελαφριές συνταγές.

Ο Consulant Chef & Healthy Food Developer, Θοδωρής Μήτσης, ξεκίνησε πρόσφατα ένα νέο εγχείρημα δημιουργώντας ένα μοναδικό κατάστημα. Στο νούμερο 73 της Παναγή Τσαλδάρη στην Πρέβεζα το «Chubbies» (που σημαίνει «παχουλά») περιμένει όσους δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα του φαγητού εκτός σπιτιού.

Σε αυτό το χώρο, ο Θοδωρής Μήτσης μαστορεύει το δικό του ψωμί, δημιουργεί τα δικά του αλείμματα και σάλτσες με μπαχαρικά απ’ όλον τον κόσμο, φτιάχνει τα δικά του αλλαντικά και κρεατικά, και συνταιριάζει όλα τα παραπάνω με συνταγές που έχουν γραφτεί όλη αυτή την περίοδο στο δικό του τετράδιο ιδεών.

Θοδωρής Μήτσης Chubbies

Και για όσους θέλουν να κάνουν την παραγγελία τους παρέχεται η δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας www.chubbies.gr, όπου υπάρχει και το διαθέσιμο μενού.

Και το σκέφτεστε, όπως εμείς, γιατί μένετε μακριά σίγουρα ο δρόμος θα σας βγάλει από εκεί πηγαίνοντας προς κάποιον αγώνα.

Θοδωρής Μήτσης Chubbies
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο