Μετάλλιο για την Ασημακοπούλου και την ALL ABOUT RUNNING στον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου κράτησε ψηλά τη σημαία της ALL ABOUT RUNNING και του RUNNER Magazine στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Share
Η Κατερίνα Ασημακοπούλου
(φωτό: Νίκος Πλακιάς)

Δεύτερη η Κατερίνα Ασημακοπούλου στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Το RUNNER Magazine και η ALL ABOUT RUNNING πανηγύρισε για μία ακόμα φορά ένα μετάλλιο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου, μέλος της ομάδας της ALL ABOUT RUNNING, κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στις γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η Κατερίνα που έχει πολύ πλούσιο, αθλητικό βιογραφικό καθώς παλαιότερα είχε αναδειχθεί 4 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 10.000μ., ενώ από μικρή ηλικία διακρινόταν στις μικρότερες κατηγορίες στα αγωνίσματα των αποστάσεων.

Τα τελευταία 4 περίπου χρόνια, μετά από μία περίοδο αποχής από τους αγώνες, ασχολείται με τις μεγαλύτερες αποστάσεις, όπως τον Ημιμαραθώνιο και τον Μαραθώνιο.

Το 2019 είχε αναδειχθεί και πάλι δεύτερη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, ενώ δύο συνεχόμενες χρονιές έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος στον Ημιμαραθώνιο (2020, 2021).

Το πανόραμα του 38ου Αυθεντικού Μαραθώνιου

Αυτή τη φορά, μάλιστα, στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση με 2:48:12.

H Κατερίνα εργάζεται στην ALL ABOUT RUNNING από το 2017 στο τμήμα του Training Services, ενώ είναι και στην ομάδα των shoe testers του RUNNER Magazine και του runnermagazine.gr.

Τα ατομικά της ρεκόρ στις μικρότερες αποστάσεις είναι 16:27.96 στα 5.000μ., 33:55.06 στα 10.000μ., και 1:18:34 στον Ημιμαραθώνιο.

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου
(φωτό: Νίκος Πλακιάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο