Η Shop and Trade στην Ergo Marathon Expo

H Shop & Trade συμμετέχει με τα brands SALOMON, SUUNTO, HOKA ONE ONE, BROOKS και ODLO στη φετινή έκθεση

Share
Shop And Trade Athens Marathon 21

H Shop & Trade συμμετέχει με τα brands SALOMON, SUUNTO, HOKA ONE ONE, BROOKS και ODLO στην Ergo Marathon Expo 2021 (10-13/11/2021) στο γήπεδο Tae Kwon Do.

SALOMON

Στο περίπτερο της SALOMON, οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής αλλά και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής SALOMON, καθώς και να μιλήσουν με τους ειδικούς αντιπροσώπους της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ολοκαίνουργια δρομικά μοντέλα Phantasm, Index.02, Spectur και Sonic 5 καθώς και τα νέα μοντέλα trail running Pulsar Trail Pro και Hypulse από τη συλλογή SS22.

SUUNTO

Οι επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της SUUNTO θα μπορούν να δουν από κοντά τη νέα συλλογή των ρολογιών SUUNTO 9 Peak αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα ρολογιών outdoor & dive της SUUNTO, ηγέτιδας εταιρείας στον σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sport watches) & υπολογιστών κατάδυσης (dive watches).

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κάνουν update τα ρολόγια τους και να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο διαγωνισμό για ένα SUUNTO 9 Peak. Φυσικά, και αυτή τη χρονιά, θα βρίσκεται στο περίπτερό μας εκπρόσωπος της εταιρείας CHRONOTECHNICA (επίσημο service SUUNTO) τον οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές να συμβουλευτούν για θέματα του ρολογιού τους. Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές από το περίπτερο της SUUNTO με έκπτωση έως 40%.

BROOKS

Στο περίπτερο της BROOKS, οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αθλητικά παπούτσια των σεζόν FW21 και SS22. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τα Levitate Stealthfit 5, Glycerin 19, Ghost 14, Trace, Hyperion Tempo και Hyperion Elite 2.

HOKA ΟΝΕ ΟΝΕ

Στο περίπτερο της HOKA, οι επίδοξοι runners θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα των σεζόν FW21 και SS22 καθώς και να κάνουν δικά τους τα Bondi X, Bondi 7, Clifton 8, Rincon 3, Arahi 5 και Carbon X 2.

ODLO

Τέλος, στο περίπτερο της ODLO οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το brand, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί τα τελευταία χρόνια και να αποκτήσουν επιλεγμένα ρούχα από την δρομική σειρά.

Περισσότερα νέα για την Shop & Trade στο www.shopandtrade.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο