Ο Καρνάζης και «Η χαρά του δρομέα» στην Καλαμάτα

Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Καρνάζη στην Καλαμάτα

Share
Run Messinia
Θερμή υποδοχή από τους απλούς κατοίκους των περιοχών που πέρασαν οι δρομείς του Run Messinia. ΦΩΤΟ: Run Messinia by Angelos Zymaras

To νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Καρνάζη «Η χαρά του δρομέα» παρουσιάστηκε στην Καλαμάτα σε εκδήλωση στις 13 Οκτωβρίου. Η διοργάνωση της εκδήλωσης μας ενημερώνει σχετικά:

Παρουσίαση του βιβλίου «Η χαρά του δρομέα» στην Καλαμάτα

«Το βιβλίο του πιο φημισμένου δρομέα υπεραποστάσεων της εποχής μας «Η χαρά του δρομέα», που έχει τρέξει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να αρχίσουν το τρέξιμο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Το βιβλίο του θρυλικού υπερμαραθωνοδρόμου Κωνσταντίνου Καρνάζη με τίτλο Η Χαρά του δρομέα (εκδόσεις Key Books), που αποτελεί έναν απολογισμό της πολύχρονης δρομικής καριέρας του, συμπαρουσίασαν οι υπερμαραθωνοδρόμοι Βασίλης Κουμανάκος και Σταυρούλα Μπάκα, σε μια όμορφη και ζεστή συζήτηση που συντόνισε η επίσης δρομέας Γεωργία Πουλοπούλου.

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης μίλησε για την εμπειρία του υπερμαραθωνίου, για τη μοναχικότητα και τη μοναξιά του δρομέα, για τη σχέση με την οικογένειά του, για τα οφέλη του τρεξίματος, για την επαφή με τη φύση και για τα ιδιαίτερα συναισθήματα που του δημιουργούνται όταν τρέχει στην Ελλάδα, νιώθοντας περήφανος για την ελληνική του καταγωγή. Επίσης, μας αποκάλυψε τον επόμενο μεγάλο στόχο του για το 2023: να τρέξει από το πιο χαμηλό σημείο της γης στο πιο υψηλό, από τη νεκρά θάλασσα στην κορυφή του Έβερεστ!

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Κωνσταντίνος Καρνάζης δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό, άκουσε με ενδιαφέρον τις εμπειρίες άλλων δρομέων και υπέγραψε με χαμόγελο αντίτυπα του βιβλίου του.

Βοήθησαν στη διεξαγωγής της εκδήλωσης

Η βραδιά δεν θα ήταν ίδια χωρίς τη συμβολή του Δήμου Καλαμάτας, που φρόντισε να βρεθούμε σε ένα όμορφο και άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, καθώς και τη θερμή υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Bookmark και του Συλλόγου Δρομέων Μεσσηνίας. Επίσης, ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο της πόλης Γιάννη Ζαφειρόπουλο και τον Αλέξη Ζάννη (ΣΔΥΜ) για τους χαιρετισμούς που απηύθυναν.

Και κλείνουμε με μια ευχή. Όσοι τρέχετε, να συνεχίσετε να τρέχετε. Και όσοι δεν τρέχετε να τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα. Μέχρι την επόμενη συνάντηση, σας αφήνουμε με το σύνθημα της βραδιάς: «Οι αγώνες τελειώνουν. Το τρέξιμο είναι παντοτινό»!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση εδώ: https://www.messinialive.gr/karnazis-stochos-mou-trekso-6-000-chiliometra-apo-nekra-thalassa-tin-koryfi-tou-everest/

Περισσότερα νέα για το βιβλίο στην ιστοσελίδα www.keybooks.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο RUNNER MAGAZINE 133
Σε βάζει σε κίνηση!
Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ το Tihiorace Ultra Edition
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο