PUMA DEVIATE NITRO ELITE RACER SPECTRA

To next big thing στα carbon plated!

Share
PUMA Deviate Nitro Elite Racer Spectra - Puma logo

Ένα νέο μέλος της οικογένειας Nitro, έρχεται από την Puma, με όλα τα προσόντα για ναβελτιώσει τις επιδόσεις μας! Πρόκειται για το Puma Deviate Nitro Elite Racer Spectra, το παπούτσι που είναι φτιαγμένο για να μας προστατεύει, να μας προτρέπει να τρέχουμε πιο γρήγορα, αποτελώντας σημαντική βοήθεια στηνπροσπάθεια μας να ξεπεράσουμε τα όριά μας!

Γρήγορο μέχρι να πεις… Nitro

Την τεχνολογία Nitro τη γνωρίσαμε στα προηγούμενα μοντέλα της Puma. Και εδώ ο εμβληματικός αφρός, κατά μήκος της μεσόσολας, προσφέρει επιστροφή ενέργειας που φτάνει και στο 74-80%. Ξεχωριστή είναι και η προστασία που προσφέρει από τους κραδασμούς, κρατώντας, όμως, το βάρος του σε χαμηλά επίπεδα (35% πιο χαμηλό βάρος από τον προηγούμενο αφρό Pro-Foam Lite).

Σταθερό και εκρηκτικό με τη δύναμη του… άνθρακα!

Η τεχνολογία INNOPLATE με ειδική σχεδίαση από 100% ίνες άνθρακα προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας. Το έλασμα από ανθρακόνημα της Puma λειτουργεί ως μοχλός και ωθεί το πέλμα ταχύτερα στηνεπόμενη φάση της κίνησης, κατά την πρόσκρουσή του με το έδαφος. Το αποτέλεσμα; Δεν κερδίζουμε μόνο σε ταχύτητα, αλλά τρέχουμε πιο ξεκούραστα για περισσότερη ώρα!

Το αντρικό μοντέλο PUMA Deviate Nitro Elite Racer Spectra

Το επάνω μέρος που στηρίζει και απελευθερώνει

Όταν κάνεις κάτι καλά, σίγουρα το κρατάς. Έτσι, η Puma δανείστηκετο επάνω μέρος από το Liberate Nitro και το προσάρμοσε στο νέο μοντέλο. Μία ειδική μπάντα ενοποιεί τα υλικά του επάνω μέρους με τοσύστημα επίδεσης, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα στο πέλμα και ιδιαίτερα στην περιοχή της καμάρας, για να τρέχετε με μεγαλύτερη ασφάλεια, έχοντας στο μυαλό σας μόνο τις επιδόσεις σας.

SPECTRΑ Pack: Υπό το φάσμα του φωτός

Με το σκεπτικό να φέρει περισσότερο φως σε κάθε αθλητική προσπάθεια μπλοκάροντας κάθε αρνητική ενέργεια δημιουργήθηκε το SPECTRΑ Pack. Η νέα καινοτομία της Puma προωθεί αυτή την οπτικήστα χρώματα του κόκκινου, του πράσινου, του μπλε και του κίτρινουενισχύοντας τα και κάνοντάς τα πιο φωτεινά από ποτέ, δημιουργώνταςένα εφέ που εμπνέεται από τη διάθλαση του φωτός. Το Deviate Nitro Elite Racer Spectra αποτέλεσε και το βασικό running παπούτσι της PUMA στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου και η Molly Seidel κέρδισε τοχάλκινο μετάλλιο στο γυναικείο Μαραθώνιο με χρόνο 2:27:46.

Ένα με το έδαφος

Και φυσικά η ανάπτυξη ταχύτητας είναι δυνατή όταν γνωρίζεις ότι τοπάτημά σου είναι σταθερό. Αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνολογία PUMAGRIP στην εξωτερική σόλα που παρέχει ως και 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία, σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες, σε κάθε είδους επιφάνεια.

Το γυναικείο PUMA Deviate Nitro Elite Racer Spectra

Το νέο που ξεχωρίζει

Το νέο Puma Deviate Nitro Elite Racer Spectra είναι η πρόταση της εταιρείας στη νεοσύστατη κατηγορία των Carbon Plated Shoes, των μοντέλων, δηλαδή, που έχουν αγωνιστικό προσανατολισμό, και είναι εξοπλισμένα με έλασμα από ανθρακόνημα και που κερδίζουν σταδιακά τη δρομική αγορά. Είναι μία εξαιρετική πρόταση και για εσάς που θέλετε συνεχώς να τρέχετε πιο γρήγορα, και να ξεπερνάτε τα όρια σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA

DROP: 8mm
ΒΑΡΟΣ: 191γρ. (αντρικό UK8)
TΙΜΗ: 199,99€

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ:

Sportswind,T. 211 1088400, puma.sportswind.gr

Βρείτε το στο https://eshop.sportswind.gr/

PUMA Deviate Nitro Elite Racer Spectra - women
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάχη Jacob - Kerr στο Prefontaine Classic - Μπηχτές του Νορβηγού για το ντόπινγκ
Eνδιαφέρουσες δηλώσεις – Έκλεισε το ραντεβού
O Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων σε Καλαμπάκα και Αθήνα
Δείτε τις συμμετοχές του συλλόγου στους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο