Το Ultra TihioRace στις λίστες της ITRA

Οι αγώνες του Τείχιου στο International Trail Running Association

Share

Η διοργάνωση του Ultra TihioRace ανακοινώνει ότι οι διαδρομές του είναι αναρτημένες πλέον στις λίστες του International Trail Running Association (ITRA).
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Οι διαδρομές του Ultra TihioRace βρίσκονται πλέον στις λίστες της ITRA (International Trail Running Association)

«Καθώς απομένουν λιγότερο από 20 ημέρες για το «Ultra Tihio Race» η οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι πλέον οι διαδρομές των αγώνων συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της ITRA. Είναι μια θετική εξέλιξη για τους δρομείς που συγκεντρώνουν βαθμούς για να συμμετάσχουν και σε αγώνες του εξωτερικού.

X-Ultra Tihiorace 165km

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της ITRA (International Trail Running Association) δίνει 6 βαθμούς ITRA (ITRA points) και 9 βαθμούς στην βαθμολογία βουνών (mountain points).

https://itra.run/Races/RaceDetails?raceYearId=72680

Ultra Summits Tihiorace 250km

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της ITRA (International Trail Running Association) δίνει 6 βαθμούς ITRA (ITRA points) και 10 βαθμούς στην βαθμολογία βουνών (mountain points).

https://itra.run/Races/RaceDetails?raceYearId=72678

Θυμίζουμε ότι για φέτος οι εγγραφές για τις τρεις (3) διαδρομές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 30/9/2021 στο www.tihiorace.gr όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία αναλυτικά για τους αγώνες.

Ραντεβού για Ultra περιπέτειες στα μονοπάτια του Τείχιου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο