Ημιμαραθώνιος Κρήτης – Ακύρωση και μετατροπή σε virtual

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2021 - Ακύρωση και μετατροπή σε virtual

Η διοργάνωση του αγώνα «Ημιμαραθώνιος Κρήτης» ανακοινώνει την ακύρωση του φετινού αγώνα που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και τη μετατροπή του σε Virtual λόγω του σεισμού στο Αρκαλοχώρι.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά τον ισχυρό σεισμό 5,8 ρίχτερ το Αρκαλοχώρι μετράει ακόμα τις πληγές του, πληγές που δεν θα κλείσουν μέσα σε λίγες ημέρες ή σε λίγους μήνες. Για το λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του αγώνα και την μετατροπή του σε Virtual.

Τα πακέτα συμμετοχής όλων των αθλητών που έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή θα σταλούν με courier μέσα στον Οκτώβρη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη αλλά προέχει η ασφάλεια όλων μας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για όλη την αναστάτωση και ευχόμαστε και αυτή η δοκιμασία να σταματήσει εδώ. Είναι πραγματικά συγκινητικά τα μηνύματα συμπαράστασης από όλους σας και η θέλησης σας να βοηθήσετε. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο που θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους ανθρώπους τις περιοχής μας που επλήγησαν από το σεισμό».

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
http://www.cretehalfmarathon.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Μαρία Πολύζου στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου 2023
«Το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου τον έχω μέσα στην καρδιά μου»
Κι, όμως, το τρέξιμο σε κάνει καλύτερο... gamer!
Μία έρευνα της ASICS με εντυπωσιακά αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο