Ματαίωση Βαρτζάκειου Δρόμου 2021

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά ανακοινώνει τη ματαίωση του Βαρτζάκειου Δρόμου 2021 που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Πειραιά και η Οργανωτική Επιτροπή του Βαρτζάκειου Δρόμου, κατά τη συνεδρίαση της 21/09/2021, με μοναδικό θέμα τη διεξαγωγή του34ου Βαρτζάκειου 2021 που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, μετά από συζήτηση στην οποία παρενέβη και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σήφης Βουράκης και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρούσες επιδημιολογικές συνθήκες, αποφάσισαν τημετάθεση του 34ου Βαρτζάκειου Δρόμου, σε μελλοντική ημερομηνία.

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του ΣΔΥΠ,

Με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του ΟΛΠ, της Μαρίνας Ζέας και της Τροχαίας Πειραιά, ο Βαρτζάκειος δρόμος επέστρεψε στην πόλη του Πειραιά απ΄ όπου ξεκίνησε το 1986 και από το 2017 μέχρι και το 2019 εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή του Πειραιά. Δυστυχώς ο covid – 19 συνεχίζει να μας στερεί αυτή τη χαρά και τη γιορτή.

Τα αυστηρά περιοριστικά υγειονομικά μέτρα, μας στερούν αρχικά τη διεξαγωγή του παιδικού αγώνα στον οποίο λάμβαναν μέρος 250 μαθητές των σχολείων του Πειραιά με τους γονείς και τους συνοδούς τους. Ο περιορισμένος αριθμός συμμετοχών ( 300 ) στον αγώνα των 14.000 μ. – ο αποκλεισμός αθλητών ( για υγειονομικούς λόγους ) και κυρίως η επιθυμία μας ότι από αυτή τη γιορτή της οικογένειας του ΣΔΥΠ, δεν πρέπει να λείπει κανείς και δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν !!

Σεβόμαστε τις επιλογές των μελών και των φίλων μας, θέλουμε στον αγώνα μας να υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες και η μέγιστη ασφάλεια για όλους.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής, μεταθέτουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα σε χρόνο κατάλληλο, ώστε και ο παιδικός αγώνας να διεξαχθεί και κανένα μέλος ή φίλος του ΣΔΥΠ να λείπει.

Θα υπάρξει ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πειραιά και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σήφη Βουράκη για τη στήριξή τους.

Το Δ.Σ. του ΣΔΥΠ και η Οργανωτική Επιτροπή του Βαρτζάκειου Δρόμου».

Περισσ΄ότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στο https://www.sdypir.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Kallithea Night Run 2021 - Έκλεισαν οι εγγραφές
Οι αγώνες του προγράμματος συμπλήρωσαν τον αριθμό των συμμετεχόντων
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Back to Top