Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Olympic Day Run Greece

Παράταση εγγραφών έως τις 22 Σεπτεμβρίου

Share
Olympic Day Run

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, το Olympic Day Run Greece επιστρέφει για 4η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών και προπονητών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων όλης της χώρας, καθώς και ενεργών πολιτών από όλον τον κόσμο. Η μεγαλύτερη επετειακή Ολυμπιακή γιορτή της χώρας θα ενώσει, για ακόμη μια χρονιά, τα βήματα μικρών και μεγάλων, στην απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία.

Olympic Day Run GREECE, ένας μοναδικός αγώνας

Το Olympic Day Run GREECE αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και τον επίσημο παγκόσμιο θεσμό για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, που καθιέρωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η διοργανώτρια αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, με στόχο τη διάδοση της Ολυμπιακής ιδέας. Ο παγκόσμιος εορτασμός για την ίδρυση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και για την απόφαση διοργάνωσης των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων (ΑΘΗΝΑ 1896), στρέφει το βλέμμα όλου του κόσμου στην Ελλάδα, ανυψώνοντάς την στον παγκόσμιο Ολυμπιακό και τουριστικό χάρτη.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ολυμπιακό Μουσείο, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να τιμήσει την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την επιστροφή τους στη γενέτειρά τους.

Παράταση εγγραφών του Olympic Day Run GREECE

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 22 Σεπτεμβρίου μετά τη σχετική παράταση, ώστε να έχουν περισσότεροι δρομείς την ευκαιρία να συμμετέχουν. Όσοι, όμως, κάνουν την εγγραφή τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν τυπωμένο το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής τους.

Δες περισσότερες πληροφορίες στο http://olympicdayrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15th Hercules Marathon: Τελευταία εβδομάδα εγγραφών
Κλείνουν στις 19/9 οι εγγραφές για τους αγώνες της Οίτης
2ος Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας: Συνεχίζονται οι εγγραφές
Τελευταία νέα για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας
Νέες διευκρινιστικές οδηγίες από τη ΓΓΑ
Δείτε αναλυτικά τις νέες διευκρινιστικές οδηγίες
Back to Top