New Balance Lerato

Περισσότερα χιλιόμετρα, ταχύτερη αποκατάσταση, ανώτερη επιστροφή ενέργειας!

Share
New Balance Lerato

Περισσότερα χιλιόμετρα, γρηγορότερη αποκατάσταση, μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας! Αυτό είναι το τρίπτυχο για το οποίο ξεχωρίζει το νέο New Balance Lerato. Ας το γνωρίσουμε!

Η οικογένεια carbon plated μοντέλων της New Balance απέκτησε νέο μέλος

Οι εξελίξεις στην παγκόσμια δρομική αγορά και η χρήση νέων τεχνολογιών οδηγούν στη συνεχή δημιουργία νέων μοντέλων που διαθέτουν εσωτερικά στην ενδιάμεση σόλα έλασμα από ανθρακονήματα. Η New Balance, ήταν από τις πρώτες εταιρείες που παρουσίασαν μοντέλα με αυτά τα χαρακτηριστικά και συνεχίζουν να γράφουν νέα κεφάλαια στη βίβλο του τρεξίματος με σελίδες γεμάτες… επιστροφή ενέργειας!

Έτσι, μετά από το ασυγκράτητο για ταχύτητα FuelCell 5280 και τα πετυχημένα FuelCell TC και FuelCell RC Elite, η οικογένεια των carbon plated παπουτσιών της καλωσορίζει το νεότερο μέλος της, το ολοκαίνουριο Lerato.

New Balance Lerato

Αγάπη… με την πρώτη ματιά

Από την στιγμή που θα βγει από το κουτί, το Lerato αποπνέει πολυτέλεια. Το μινιμαλιστικό του προφίλ και η ξεχωριστή του σχεδίαση συνθέτουν ένα σύνολο που κερδίζει το μάτι για την αρτιότητά του και την υψηλή αισθητική του.

Στην εικόνα του παίζει σημαντικό ρόλο και το επάνω μέρος. Δημιουργημένο από συνδυασμό πλεκτού υλικού και στρατηγικά τοποθετημένων, συνθετικών επικαλύψεων TPU, στηρίζει το πέλμα όπου χρειάζεται, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την άνεση.

Νέα εμπειρία στην επιστροφή ενέργειας

Το Lerato προσφέρει την κορυφαία τεχνολογία επιστροφής ενέργειας, τον καινοτόμο αφρό FuelCell στην πλέον αναβαθμισμένη σύνθεσή του, με ένα έλασμα ανθρακονημάτων. Έτσι, επιτυγχάνεται υψηλού επιπέδου επιστροφή ενέργειας, χωρίς, όμως, να υστερεί σε ικανότητα απορρόφησης κραδασμών. Θα λέγαμε ότι είναι ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για την ισορροπημένη του σύνθεση που έρχεται να αναβαθμίσει τις καθημερινές μας προπονήσεις.

Πιο ευχάριστα Long Run, και ακόμα πιο εύκολα Tempo Run, λόγω της επιπλέον ώθησης που μπορεί να δώσει, είναι η λύση για τη συνεχή βελτίωσή μας.

New Balance Lerato

Ασφάλεια και σταθερότητα

Στην περιοχή της φτέρνας η εξωτερική προσθήκη TPU ασφαλίζει το πόδι στο πίσω μέρος, κατευθύνοντάς το ομαλά και με ασφάλεια σε κάθε φάση της κίνησης. Έτσι προστατεύουν από ανεπιθύμητες πλευρικές κινήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την περιοχή του αχίλλειου τένοντα προκαλώντας δυσάρεστες ενοχλήσεις ή ακόμα και τραυματισμό.

Πολλά περισσότερα από μία απλή προπόνηση

Το Lerato είναι σχεδιασμένο για δρομείς που λατρεύουν… τα χιλιόμετρα. Επιπλέον, ο συνδυασμός των τεχνολογιών αντικραδασμικής προστασίας που αναφέραμε, το κάνουν ιδανικό και ως μοντέλο αποκατάστασης.

Είτε στοχεύει κάποιος σε κάποιον Ημιμαραθώνιο, είτε στον Μαραθώνιο, το νέο μοντέλο της New Balance αποτελεί την αξιόπιστη λύση που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το κάτι παραπάνω, με προτεραιότητα πάντα την άνεση και την ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά

Drop: 8mm
Βάρος: 330γρ.

Διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό στα καταστήματα της New Balance, σε επιλεγμένα καταστήματα και στο eshop της New Balance.

New Balance Lerato
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο