Project Mizuno Crew 21

Share
project Mizuno Crew 21

H Mizuno ανακοινώνει το project Crew 21 το οποίο συμβάλλει στη βιωσιμότητα του πλαντήτη, με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα ως το 2050. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Στη Mizuno η εταιρική μας φιλοσοφία από το 1906 είναι να συμβάλλουμε στην κοινωνία μέσω του αθλητισμού. Το 1991, η Mizuno έγινε μία από τις πρώτες εταιρείες στη βιομηχανία του αθλητισμού που ξεκίνησε τη δική της παγκόσμια πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος, το Crew21 Project.

Στη Mizuno πιστεύουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον στο οποίο όλοι οι άνθρωποι ζουν ίσοι σε έναν ασφαλή και υγιή πλανήτη. Σεβόμενοι την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων, θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε ένα μέλλον, όπου ο αθλητισμός μπορεί να απολαμβάνεται ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε και χωρίς επιφύλαξη.

Με στόχο την επιτάχυνση της συμβολής μας στον πλανήτη και την κοινωνία, δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε το υπάρχον πρόγραμμα μας. Για το σκοπό αυτό, από το 2021 αποφασίσαμε να εστιάσουμε σε τρεις βασικούς τομείς αειφορίας:

• Προστασία του περιβάλλοντος
• Σωματική και Ψυχική Υγεία μέσω του Αθλητισμού
• Σεβασμός στην Ανθρωπότητα

Συγκεκριμένα, για την κλιματική αλλαγή o πρόεδρος της εταιρείας Akito Mizuno έχει δεσμευτεί ότι μέχρι το 2050 η Mizuno θα έχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Οι Active Monkeys στον Ημιμαραθώνιο της Λισαβόνας
Η ομάδα μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία τους
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο