Gallen Rupp και Sara Hall στον Μαραθώνιο του Σικάγο

Οι δύο κορυφαίοι Αμερικάνοι μαραθωνοδρόμοι θα δώσουν το παρών στον Μαραθώνιο του Σικάγο που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου

Share

O Gallen Rupp και η Sara Hall θα είναι τα δύο μεγάλα, και μάλιστα εγχώρια, ονόματα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Μαραθώνιου του Σικάγο.

Μπορεί τώρα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο, οι Major Marathons που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο ετοιμάζονται!

Έτσι, οι διοργανωτές του 43ου Bank of America Chicago Marathon ανακοίνωσαν πως στον αγώνα τους στις 10 Οκτωβρίου θα μετέχουν οι δύο κορυφαίοι Αμερικάνοι μαραθωνοδρόμοι.

Για τη νίκη ο Rupp

Ο Gallen Rupp μπορεί πρόσφατα να έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στα 10.000μ. ωστόσο στο Τόκιο θα αγωνιστεί στον Μαραθώνιο.

Είναι ο κορυφαίος εν δυνάμει Αμερικάνος μαραθωνοδρόμος με ατομικό ρεκόρ, ενώ στο Ρίο το 2016 ήταν 3ος στο αγώνισμα των 42.195μ. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 2:06:07. Μάλιστα, το 2017 είχε αναδειχθεί νικητής στον Μαραθώνιο του Σικάγο.

Για το ρεκόρ η Hall

Όσον αφορά τη Sara Hall, αν και αποκλείστηκε και αυτά στα προκριματικά των 10.000μ., το τελευταίο διάστημα έχει σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις.

Είναι η δεύτερη καλύτερη Αμερικανίδα όλων των εποχών στον Μαραθώνιο με 2:20:32 και στο Σικάγο φιλοδοξεί να πάρει το πολυπόθητο γι’ αυτήν εθνικό ρεκόρ των ΗΠΑ.

Ελπίδες για κανονική επιστροφή για τον Bank of America Chicago Marathon

Οι διοργανωτές του Bank of America Chicago Marathon φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν έναν “κανονικο” αγώνα με χιλιάδες συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις με χιλιάδες συμμετοχές, ενώ ανήκει στη σειρά των Major Marathons.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο