Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” στον Olympus Marathon

Σε σταθμό υποστήριξης ο σύλλογος στον Όλυμπο

Share
Ζευς Πιερίας στον Olympus Marathon

Με σταθμό υποστήριξης στον Olympus Marathon ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” έδωσε τη στήριξή του στη διοργάνωση αυτού του μεγάλου αγώνα. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Olympus Marathon 2021 και οι παράλληλοι αγώνες – Με σταθμό τροφοδοσίας ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” – Με εκπροσωπήσεις μελών και στα τρία αγωνίσματα.

Θετικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του Olympus Marathon 2021 o A.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” και τοποθέτησε περίπτερο στη διαδρομή του αγώνα. Η πολυετής συνεργασία συνεχίστηκε και φέτος και ο σταθμός επανδρώθηκε με εθελοντές – μέλη του Συλλόγου και εθελοντές διασώστες.

Νικητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 5.09.25. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Ελευθερίου με 5.13.15 και τρίτος Θανάσης Παγουνάδης με χρόνο 5.15.52.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου με χρόνο 6.6.28, δεύτερη η Μαρία Μαλάϊ με χρόνο 6.19.52 και τρίτη η Φωτεινή Κολόκα με 6.25.33.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ” συγχαίρει τους διοργανωτές για την συνεργασία και την άψογη διοργάνωση. Συγχαίρει επίσης όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους ανεξάρτητα από το αν τερμάτισαν ή όχι. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε κάθε εθελοντή που συνέβαλε με οποιοδήποτε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου με όλες τις συμμετοχές των μελών του Συλλόγου μας σε όλα τα αγωνίσματα».

Δείτε περισσότερα νέα για το σύλλογο στο https://www.zeusrunnersclub.gr/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

Ζευς Πιερίας στον Olympus Marathon
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο