Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” στον Olympus Marathon

Σε σταθμό υποστήριξης ο σύλλογος στον Όλυμπο

Share
Ζευς Πιερίας στον Olympus Marathon

Με σταθμό υποστήριξης στον Olympus Marathon ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” έδωσε τη στήριξή του στη διοργάνωση αυτού του μεγάλου αγώνα. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Olympus Marathon 2021 και οι παράλληλοι αγώνες – Με σταθμό τροφοδοσίας ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” – Με εκπροσωπήσεις μελών και στα τρία αγωνίσματα.

Θετικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του Olympus Marathon 2021 o A.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας ”ΖΕΥΣ” και τοποθέτησε περίπτερο στη διαδρομή του αγώνα. Η πολυετής συνεργασία συνεχίστηκε και φέτος και ο σταθμός επανδρώθηκε με εθελοντές – μέλη του Συλλόγου και εθελοντές διασώστες.

Νικητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 5.09.25. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Ελευθερίου με 5.13.15 και τρίτος Θανάσης Παγουνάδης με χρόνο 5.15.52.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Γιαζιτζίδου με χρόνο 6.6.28, δεύτερη η Μαρία Μαλάϊ με χρόνο 6.19.52 και τρίτη η Φωτεινή Κολόκα με 6.25.33.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ” συγχαίρει τους διοργανωτές για την συνεργασία και την άψογη διοργάνωση. Συγχαίρει επίσης όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους ανεξάρτητα από το αν τερμάτισαν ή όχι. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε κάθε εθελοντή που συνέβαλε με οποιοδήποτε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου με όλες τις συμμετοχές των μελών του Συλλόγου μας σε όλα τα αγωνίσματα».

Δείτε περισσότερα νέα για το σύλλογο στο https://www.zeusrunnersclub.gr/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

Ζευς Πιερίας στον Olympus Marathon
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε live τα αποτελέσματα της Κυριακής 24/10
Παρακολουθήστε ζωνταντά τα αποτελέσματα των αγώνων της σημερινής ημέρας
Διαγωνισμός IRONMAN® 70.3 Greece
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Red Bull και κέρδισε τη συμμετοχή σου στη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς!
PUMA DEVIATE NITRO ELITE RACER SPECTRA
To next big thing στα carbon plated!
Back to Top