1st Chios Hardstone Trail & Chios Fun Trail – Ειδικές τιμές

Ειδικές εκπτώσεις στο κόστος μετακίνησης

Share
1st Chios Hardstone Trail & Chios Fun Trail

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες 1st Chios HardStone Trail (23km) & Chios Fun Trail (5km) που θα διεξαχθούν στις 4 Ιουλίου στις Καρυές Χίου. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 27 Ιουνίου και γίνονται πατώντας εδώ.

Η διοργάνωση του 1st Chios HardStone Trail & Chios Fun Trail έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές στα μεταφορικά από την Hellenic Seaways Official Fan PageBlue Star Ferries και συγκεκριμένα:
Έκπτωση 30% σε όλους τους συμμετέχοντες Chios HardStone Trail (23km) – Chios Fun Trail (5km) σε οικονομική θέση ή αριθμημένο κάθισμα.

Η παροχή ισχύει αναλόγως διαθεσιμότητας από Πειραιά-Καβάλα-Μυτιλήνη-Σάμο-Κω-Λήμνο για Χίο με επιστροφή, κατά το χρονικό διάστημα 30/06 – 11/07/2021.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή έκπτωσης. Τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται μόνο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση και βάσει της Εμπορικής Πολιτικής της Εταιρείας.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα, με το λιμενικό γραφείο στην Χίο,
Michalakis Travel, τηλ. 22710-40070
ή με το λιμενικό γραφείο στον Πειραιά Giovanti Travel Ltd., τηλ. 210-4119313.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.chiosrunning.gr

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο