Ακυρώθηκε το Tinos Running Experience 2021

Μετά από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα το φετινό Tinos Running Experience που είχε οριστεί για τις 25-27 Ιουνίου ακυρώθηκε

Share
Tinos Running Experience

Ακυρώθηκε το Tinos Running Experience 2021 σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών.

Οι διοργανωτές θεωρούν ότι δεν θα είναι σε θέση να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α κι έτσι με υπευθυνότητα προχώρησαν στην ακύρωση της φετινής διοργάνωσης.

Σκοπός τους είναι να πραγματοποιήσουν τον αγώνα το 2022 με κανονικές συνθήκες.

Το Tinos Running Experience έχει πραγματοποιηθεί έξι χρονιές με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης του Tinos Running Experience 2021:

Με ιδιαίτερη λύπη, αλλά έχοντας έντονο το αίσθημα της ευθύνης, ο Πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ανακοινώνουμε ότι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το TINOS RUNNING EXPERIENCE, που επρόκειτο να διεξαχθεί το τριήμερο 25, 26 και 27 Ιουνίου 2021, ακυρώνεται.

Ο Σύλλογος με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και την καλή επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί στο νησί, ενεργεί με γνώμονα την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η συμμόρφωση όλων με τις οδηγίες κρίνεται αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να περιοριστεί η πανδημία.

Στόχος όλων μας είναι η επαναφορά στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την τουριστική σεζόν ενός ολόκληρου νησιού για τη διεξαγωγή των αγώνων, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να γίνουν φέτος με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε και περιμένουμε.

Με βάση το πρωτόκολλο διεξαγωγής των αγώνων δρόμου που ανακοίνωσε η Γ.Γ.Α .και που θα έπρεπε να τηρήσουμε στο ακέραιο, δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί:

  • το pasta party,
  • ο αγώνας των 10 χλμ.,
  • οι παιδικοί αγώνες
  • ο αγώνας των 100μ. των ΑμεΑ, αλλά
  • και η παραδοσιακή βόλτα στα μονοπάτια της Τήνου.

Έτσι, η μορφή της διοργάνωσης μας θα αλλοιωνόταν σε μεγάλο βαθμό και δεν θα μας επέτρεπε να ζήσουμε όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια!

Για τους παραπάνω λόγους αποφασίσαμε την ακύρωση των αγώνων το 2021 αναλαμβάνοντας την παρακάτω δέσμευση:

Το 7οTINOS RUNNING EXPERIENCE 2022 θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 3, 4 και 5 Ιουνίου 2022

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

  1. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που παρά τις αντίξοες και αβέβαιες συνθήκες της διοργάνωσης, είχε ήδη εγκρίνει την επιχορήγηση των αγώνων.
  1. Το Δήμο Τήνου για την πρόθεσή του να ενισχύσει οικονομικά τους αγώνες.
  1. Όλους όσους είχαν δείξει ενδιαφέρον να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί.
  1. Όλους τους Έλληνες και ξένους αθλητές και συνοδούς (Ιταλία, Βέλγιο, Καναδά κ.α.) που έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον και περίμεναν να δηλώσουν συμμετοχή στους αγώνες.
  1. Την εταιρεία AllAboutRunning που από την αρχή της διοργάνωσης έχει την επιμέλεια και τον σχεδιασμό των αγώνων και που είχε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και για την φετινή διοργάνωση, σχεδιάζοντας την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα με βάση το πρωτόκολλο διεξαγωγής της Γ.Γ.Α.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στην διοργάνωση του 7ου TINOSRUNNINGEXPERIENCE 2022 για να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε ένα υψηλής ποιότητας αθλητικό και τουριστικό γεγονός.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το αγωνιστικό καλεντάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο