Τον Νοέμβριο ο “Μέγας Αλέξανδρος”

Δείτε τις νέες ημερομηνίες τόσο για τον 15ος Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”, όσο και για τον 9ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο

Share
Από τον Μαραθώνιο Θεσαλονίκης

Σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος” σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών.

Ο αγώνας υπό κανονικές συνθήκες πραγματοποιείται τον Απρίλιο, ενώ αρχικά είχε μετατεθεί για τις 25-26 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή μεταφέρει και πάλι την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Αλλαγή και για τον Νυχτερινό

Αλλάζει ημερομηνία, όμως και ο 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης καθώς από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου μεταφέρεται μία μέρα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου!

Για τον Νυχτερινό

Σε ό,τι αφορά, δε, στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, η ημερομηνία διεξαγωγής του παραμένει το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου 2021, όπως ακριβώς έχει προγραμματιστεί, μετατρέποντας το ερχόμενο φθινόπωρο σε μία διπλή, διαδοχική ευκαιρία για συμμετοχή, άθληση και προσωπικά ρεκόρ στα δύο μεγάλα δρομικά γεγονότα της Βόρειας Ελλάδας.

Οι εγγραφές για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin συνεχίζονται  κανονικά, μέσω του επίσημου δικτυακού τόπου της διοργάνωσης www.atgm.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα e-mail [email protected] και [email protected] και εφόσον η εξέλιξη των μέτρων της Πολιτείας το επιτρέψει, προσωπικά στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο και τηλεφωνικά στο 2310 200360.

Ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αποτελεί επίσημο μέλος της AIMS. Επίσης, τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.”

Στις 14 Νοεμβρίου έχει οριστεί και ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Δείτε εδώ περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο