Δημοπρασίες αγάπης για καλό σκοπό

Δράση συνεργασίας ActiveMedia Group και Sports Management Society

Share
Φωτογραφία αρχείου από τις online δημοπρασίες που υλοποιήθηκαν το 2019

Αctive Media και Sports Management Society ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας δημοπρασίες αγάπης με αντικείμενα κορυφαίων αθλητών για καλό σκοπό. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το βραβευμένο τμήμα αθλητικού marketing της ActiveMedia Group και το Sports Management Society του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας, Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος επιστρέφουν με μία ακόμα συνεργασία για καλό σκοπό.

Το καλύτερο πρόγραμμα ευεξίας στην Ευρώπη και 2ο καλύτερο στον κόσμο, όπως διακρίθηκε στα τελευταία διεθνή βραβεία της World Travel Market του Λονδίνου, Navarino Challenge, το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και το μοναδικό πρακτορείο στην Ευρώπη που ασχολείται με το εμπόριο αθλητικών καρτών και αναμνηστικών Trace ‘n Chase, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια ενέργεια αγάπης, που στόχο έχει να βοηθήσει στην ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Φωτογραφία αρχείου από τις online δημοπρασίες που υλοποιήθηκαν το 2019

Αντικείμενα αγαπημένων και καταξιωμένων παγκοσμίως αθλητών, hall of famers αλλά και πρεσβευτών του Navarino Challenge θα βρίσκονται διαθέσιμα σε μια σειρά online δημοπρασιών που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2021,  μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας δημοπρασιών Charityidols.com.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης υλοποίησης των δημοπρασιών το 2019 αλλά και της μεταφοράς των προγραμματισμένων δημοπρασιών του 2020 για τη φετινή χρονιά, τα χρήματα θα δοθούν για ακόμα μία φορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Hashtags: #navarinochallenge #sportsunitepeople #sportauctions»

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
RACE4LIFE 2023 - Νέα ημερομηνία
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Δράση του ΣΜΝΛ για την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας γιορτάζει τη μέρα με μία ξεχωριστή δράση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο