Άνοιξαν οι εγγραφές για το Άμστερνταμ

Ένας από τους πιο γρήγορους αγώνες ξεκινά δυναμικά για φέτος

Share

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ (TCS Amsterdam Marathon) που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου του 2021, με τη διοργάνωση να υπόσχεται ότι θα είναι πιο μεγαλειώδης από ποτέ. Άλλωστε, τόσο οι γρήγορες κούρσες που εγγυάται η διαδρομή, όσο και τα μεγάλα ονόματα που συγκεντρώνει, εξασφαλίζουν από μόνα τους της απαραίτητη δρομική αδρεναλίνη σε συμμετέχοντες και φίλους του αθλήματος σε όλον τον κόσμο.

Με ανακοίνωσή τους στα social media του αγώνα οι διοργανωτές τονίζουν ότι ανυπομονούν να δουν από κοντά όλους τους δρομείς, μετά από μία στάσιμη περίοδο. «Νιώστε την αίσθηση ελευθερίας και νίκης κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου» είναι ένα από τα μηνύματά τους και εμείς περιμένουμε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από τον TCS Marathon και αγώνες μικρότερης απόστασης όπως τον Mizuno Half Marathon, TCS 8K, Good Morning City Run, αλλά και τους ειδικούς αγώνες για παιδιά (Kids Run) και εταιρείες (Business Run) με τις εγγραφές γι’ αυτούς να ξεκινούν μέσα Μαΐου.

Και επειδή πολλά έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό καλύπτουν και την πιθανότητα ακύρωσης της φετινής διοργάνωσης οπότε και οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την έκδοση του 2022.

Ας ελπίσουμε, βέβαια, ότι δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.tcsamsterdammarathon.eu/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run for the Kids with disabilities 2023: Συνεχίζονται οι εγγραφές
Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας
5ο Arta Night Run - Νέα ημερομηνία
Η νέα ημερομηνία και η προκήρυξη της διοργάνωσης
Παράταση ζωής στην αρκούδα που σκότωσε το δρομέα
Δείτε τις εξελίξεις στην υπόθεση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο