Άνοιξαν οι εγγραφές για το Άμστερνταμ

Ένας από τους πιο γρήγορους αγώνες ξεκινά δυναμικά για φέτος

Share

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ (TCS Amsterdam Marathon) που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου του 2021, με τη διοργάνωση να υπόσχεται ότι θα είναι πιο μεγαλειώδης από ποτέ. Άλλωστε, τόσο οι γρήγορες κούρσες που εγγυάται η διαδρομή, όσο και τα μεγάλα ονόματα που συγκεντρώνει, εξασφαλίζουν από μόνα τους της απαραίτητη δρομική αδρεναλίνη σε συμμετέχοντες και φίλους του αθλήματος σε όλον τον κόσμο.

Με ανακοίνωσή τους στα social media του αγώνα οι διοργανωτές τονίζουν ότι ανυπομονούν να δουν από κοντά όλους τους δρομείς, μετά από μία στάσιμη περίοδο. «Νιώστε την αίσθηση ελευθερίας και νίκης κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου» είναι ένα από τα μηνύματά τους και εμείς περιμένουμε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από τον TCS Marathon και αγώνες μικρότερης απόστασης όπως τον Mizuno Half Marathon, TCS 8K, Good Morning City Run, αλλά και τους ειδικούς αγώνες για παιδιά (Kids Run) και εταιρείες (Business Run) με τις εγγραφές γι’ αυτούς να ξεκινούν μέσα Μαΐου.

Και επειδή πολλά έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό καλύπτουν και την πιθανότητα ακύρωσης της φετινής διοργάνωσης οπότε και οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την έκδοση του 2022.

Ας ελπίσουμε, βέβαια, ότι δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.tcsamsterdammarathon.eu/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο