Παράταση εγγραφών για το Virtual Lyc Run

Share

Η διοργάνωση του Virtual Lyc Run ανακοινώνει την παράταση εγγραφών ως τις 31 Μαρτίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η οργανωτική επιτροπή του Virtual Lyc Run, μετά από πολλά αιτήματα δρομέωναποφάσισε την παράταση των εγγραφών έως και την Τετάρτη 31/02.

Οι αποστάσεις που μπορείτε να τρέξετε είναι αυτές που ισχύουν και στην κανονική διοργάνωση. Δηλαδή: 4,5 χλμ – 5,5 χλμ – 9χλμ – 11χλμ και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε τερέν (χώμα ή άσφαλτο).

Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.


Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας και εφόσον θέλετε να καταγραφεί ο χρόνος σας, θα κατεβάσετε το αρχείο GPX από το ρολόι ή το app που θα χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό βίντεο στο YouTube (https://bit.ly/3pNGWoY), θα ανεβάσετε τον χρόνο σας και αυτόματα θα μπείτε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!

Τον αριθμό συμμετοχής τους, με το ονοματεπώνυμο τους και την απόστασή που θα τρέξουν, τον παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή τους.

Το δίπλωμα συμμετοχής τους, με τον χρόνο και την σειρά κατάταξής τους, θα το παραλαμβάνουν επίσης ηλεκτρονικά, μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Εγγραφή

Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή απευθείας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://racefinder.gr/search-races-el/lycabettus-run-vr-2021-2/

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή και από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr.

Να θυμίσουμε και τον φετινό διαγωνισμό (GIVEWAY), που τρέχει αυτή την στιγμή στο Instagram, όπου 6 τυχεροί θα κερδίσουν επιταγές των 50,00 από τα Cosmos Sport.

Περισσότερα για τον διαγωνισμό ΕΔΩ

Έως 31 Μαρτίου «τρέχουμε Virtual στην κορυφή της πόλης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο