Be Rare Finish Line Run –  Παράταση εγγραφών

Έως την Κυριακή 7 Μαρτίου θα μπορούν να τρέξουν στον αγώνα οι συμμετέχοντες

Share

Έως την Τετάρτη 3 Μαρτίου παρατείνονται οι εγγραφές για το Be Rare Finish Line Run, τον αγώνα που διοργανώνουν το Σωματείο MDA Ελλάς σε συνεργασία με την All About Running. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους έως την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Πρόκειται για έναν αγώνα σε μορφή Virtual με πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, την προστασία της δημόσιας υγείας και τη στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Στο Be Rare Finish Line Run συμμετέχουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Στόχος της διοργάνωσης να δυναμώσουν το ηθικό όλων των δρομέων, παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο και η υποστήριξη του έργου του σωματείου MDA Ελλάς.

Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στην υποστήριξη των Ειδικών Μονάδων Νευρομυϊκών Παθήσεων στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία», ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και ΠΓΝΠ Ρίου.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 7 Μαρτίου (οι εγγραφές θα είναι ως την Τετάρτη 3 Μαρτίου) και θα συμπεριλαμβάνει αποστάσεις των 10 χλμ., 5 χλμ. και 3 χλμ.

Για να κάνετε την εγγραφή σας και περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το app πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο