2ος ATROMITOS ULTRA 2021: Αλλαγή ημερομηνίας

Για τον Απρίλιο μετατίθεται ο αγώνας

Share

H διοργάνωση του 2ου Αtromitos Ultra 2021 μας ενημερώνει για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα της πανδημίας του Covid-19 μας οδηγούν στη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του 2ου Atromitos Ultra στις 10-11 Απριλίου 2021. Για εμάς, η προστασία της υγείας των συμμετεχόντων αποτελεί προτεραιότητα. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, εφόσον το  επιτρέψουν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα ορίζονται εκείνη την περίοδο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση, οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους έως και σήμερα θα λάβουν σχετική ενημέρωση με τις παρακάτω επιλογές:

1. Επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής (αφαιρουμένης της τραπεζικής προμήθειας).  

2. Διατήρηση της συμμετοχής τους στις 10-11 Απριλίου 2021. 

3. Μεταφορά της συμμετοχής τους στη διοργάνωση του 2022. 

Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα στις 10-11 Απριλίου 2021, οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους έχουν τις παρακάτω επιλογές:

1. Επιστροφή του αντίτιμου συμμετοχής. 

2. Μεταφορά της συμμετοχής τους στη διοργάνωση του 2022. 

Αναφορικά με τη διαδικασία των εγγραφών, θα παραμείνει ανοιχτή έως και 26 Μαρτίου 2021. Στην περίπτωση που επιβληθούν από την ΓΓΑ περιορισμοί στον αριθμό συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εγγραφής. 

Η οργανωτική επιτροπή του Atromitos Ultra καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους και καλή επάνοδο στην κανονικότητα. 

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη.

Χρυσός Χορηγός: VOLTON

Χορηγoί : Bioracer , Garmin

Υποστηρικτές : Cryosaouna Therapy, Ηuub , Madre de Cacao, pi3,  Triathlonworld.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Runnermagazine.gr, Runningnews.gr και Sport24.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-ultra

Facebook: AtromitosUltra Instagram: atromitos_ultra_

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο