Αναβάλλεται το 7ο Lycabettus Run

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του 7ου Lycabettus Run μας ενημερώνει για την αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Φεβρουαρίου:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Lycabettus Run, ανακοινώνει και τυπικά την αναβολή της αγαπημένης διοργάνωσης, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Πέρυσι το 2020, στις 23 Φεβρουαρίου, το 6ο Lycabettus Run κατάφερε και πραγματοποιήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση Πανελλαδικός, πριν το γενικό lockdown.

Φέτος δυστυχώς, ένα χρόνο μετά, η κατάσταση δείχνει να μην καλυτερεύει. Κλείνει ένας ετήσιος κύκλος, που καμιά διοργάνωση δεν κατάφερε να μείνει αλώβητη.

Περιμένουμε όλοι τα αποτελέσματα των εμβολιασμών, τις εξελίξεις και ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία.

Άμεσα θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση με email, των δρομέων που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, για τις επιλογές που έχουν.

Η Οργανωτική Επιτροπή σεβόμενη τους δρομείς που τιμούν κάθε χρόνο την διοργάνωση, δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει αρνητικά με αποφάσεις της.  

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]  

Διαρκής ενημέρωση για το Lycabettus Run παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και της σελίδας facebook  www.facebook.com/lycabettusrun».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο