Νέα ημερομηνία για την 3η Γύρα Μάνης

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με τη νέα ημερομηνία της 3ης Γύρας Μάνης:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι δρομείς…

Δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του COVID 19, μας αναγκάζουν να προβούμε στην ματαίωση, για την προγραμματιζόμενη ημερομηνία της 13ης Μαρτίου 2021, της 3ης ΓΥΡΑΣ ΜΑΝΗΣ!

Όπως καταλαβαίνετε οι περιορισμοί που ακόμα ισχύουν και γίνονται περισσότεροι, αποτελούν τροχοπέδη αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα της υπεραπόστασης 80,5χλμ. τουλάχιστον στην παρούσα φάση!

Όμως…

Σας έχουμε υποσχεθεί ότι πριν φύγει το 2021, και λόγω της επετείου των 200 χρόνων της κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

Με γνώμονα λοιπόν τις προβλέψεις ότι η πανδημία θα παρουσιάσει ύφεση από το καλοκαίρι και μετά, και συνυπολογιζόμενοι των άλλων αγώνων υπεραπόστασης που πραγματοποιούνται στην χώρα μας, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, Η 3η ΓΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Νοεμβρίου 2021!

Λυπούμαστε φυσικά ιδιαιτέρως που ο αγώνας δεν μπορει να πραγματοποιηθεί κοντά στην ημερομηνία της Κήρυξης της Ελληνικής Επανάστασης, αλλά από το να μην γίνει καθόλου, επιλέξαμε την καλύτερη δυνατή ημερομηνία πραγματοποίησης του αγώνα – ημερομηνία που θεωρούμε ότι θα μπορέσουμε απρόσκοπτα να τιμήσουμε την Κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, από εκεί από όπου ξεκίνησε!

Σας ζητάμε από όλους και όλες ΣΥΓΓΝΩΜΗ , για αυτή την αλλαγή, αλλά όπως καταλαβαίνετε ήταν κάτι πέραν των δυνάμεών μας!

Μέχρι λοιπόν να ανταμώσουμε…..

ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα παρακαλώ επικοινωνήστε στα 6936853165/ 6955985506(Γορανίτης Παύλος) ή στο [email protected]».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο