9 χρόνια αδελφοποίησης

«ΑΠΣ Ζευς Πιερίας» και «Περικλής Δημητρίου» γιορτάζουν την αδερφοποίησή τους

Share

Ο «ΑΠΣ Ζευς Πιερίας» και ο «Περικλής Δημητρίου» γιορτάζουν την αδερφοποίησή τους που έκλεισε τα 9 χρόνια. Δείτε την κοινή τους ανακοίνωση:

«29.1.2012 – 29.01.2021

Φίλες και Φίλοι δρομείς,
Μέλη των Συλλόγων μας,

Στις 29 Ιανουαρίου 2012 στην Λάρνακα υπογράψαμε την Διακήρυξη Αδελφοποίησης των Συλλόγων μας. Την ίδια μέρα κολλήσαμε το δεύτερο κομμάτι του παζλ εις διπλούν, τόσο για την Κύπρο όσο και για τα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων στην Κατερίνη.

Οι δρομείς που τρέχουν και ενώνουν το παζλ, έγινε το παντοτινό σύμβολο της αδελφοποίησής μας. Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Οι σχέσεις μας πιο θερμές από ποτέ. Οι κοινοί μας στόχοι για τον Αθλητισμό πραγματοποιούνται βήμα – βήμα παρά την πανδημία.

Τείνουμε χείρα φιλίας και συνεργασίας με κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά για να πετύχουμε όλα όσα έχουμε οραματιστεί χωρίς να ξεχνούμε τις κοινές επιτυχίες τους παρελθόντος. Προσπαθώντας να προωθήσουμε τον Λαϊκό Μαζικό Αθλητισμό αλλά και τις Πολιτιστικές δράσεις , για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας, σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας, στέλνοντάς σας παράλληλα τις καλύτερές μας ευχές για το 2021.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2021 θα ξεκινήσουν διεργασίες έτσι ώστε να εορταστούν με τον καλύτερο τρόπο τα 10 χρόνια αδελφοποίησης καθώς το 2022 θα αποτελέσει επετειακό έτος.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

Οι Πρόεδροι

Βασίλειος Ιωαννίδης -“ΖΕΥΣ” Πιερίας
Σωκράτης Σωκράτους – ”Περικλής Δημητρίου” Κύπρος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο