Παράταση για το Virtual Veikou Trail

Έως τις 31 Ιανουαρίου οι εγγραφές για τον αγώνα

Share

Έως τις 31 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν οι εγγραφές για το Virtual Veikou Trail καθώς η διαδικασία έχει πάρει παράταση. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Τρέξε Virtual και πρόσφερε πραγματικά στο περιβάλλον

Μετά την επιθυμία της τελευταίας στιγμής, πολλών δρομέων, για συμμετοχή στο Virtual Veikou Trail, η Οργανωτική Ομάδα ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών καθώς και την συμμετοχή, μέχρι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ.

Στο «Virtual Veikou Trail» μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ξεχωριστά, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκετε, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας.

Το σημαντικό, εκτός της δυνατότητας που δίνετε να δυναμώσει το ηθικό των δρομέων αυτές τις δύσκολες ημέρες, μέσα από διασκεδαστικό τρόπο, είναι ότι μέρος του ποσού από κάθε εγγραφή θα δοθεί για την αγορά δενδρυλλίων, που θα χρησιμοποιηθούν στην αναδάσωση που σχεδιάζετε να πραγματοποιηθεί άμεσα στο Άλσος Βεΐκου. Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.


Εγγραφή

Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή απευθείας από τον παρακάτω σύνδεσμο:     Veikou Trail 2021 VR – Racefinder

Εγγραφή φυσικά πραγματοποιείται και από την σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr. Εκεί έχει ενεργοποιηθεί το πεδίο εγγραφή που δρομολογεί απευθείας στην σελίδα της Race Finder.

Αντίτιμο συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής έχει οριστεί στα 10€ για κάθε απόσταση που θα επιλεγεί.

Απόσταση

Οι αποστάσεις που μπορείτε να τρέξετε είναι 3 χλμ – 5 χλμ 10 χλμ και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε τερέν (χώμα ή άσφαλτο).

Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή, έως και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας,  εφόσον θέλετε να καταγραφεί ο χρόνος σας, θα κατεβάσετε το αρχείο GPX από το ρολόι ή το app που θα χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό βίντεο στο YouTube , θα ανεβάσετε τον χρόνο σας και αυτόματα θα μπείτε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται live, κάθε φορά που κάποιος αθλητής θα ανεβάζει τον χρόνο του.
Τα μεσάνυχτα της  Κυριακής 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Τι επόμενες ώρες, μετά τους απαραίτητους ελέγχους και την οριστικοποίηση τους, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, για όσους έχουν ανεβάσει ηλεκτρονικά τον χρόνο τους.

Μετάλλια – Διπλώματα Συμμετοχής

Θα δοθούν μόνο διπλώματα συμμετοχής και όχι μετάλλια. Ο λόγος είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό για την αγορά δενδρυλλίων, που θα χρησιμοποιηθούν στην αναδάσωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Skiritida Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ladies Run 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο