Μήνυμα του ΣΔΥΑ για τη νέα χρονιά

Η Πρόεδρος του ΣΔΥΑ, Ελένη Μπερτσάτου, εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους τους δρομείς

Share

Ακολουθεί το μήνυμα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας για τη νέα χρονιά:

«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Σε λίγες ώρες φτάνει  η καινούργια Χρονιά,  το 2021

Ας την καλωσορίσουμε, ας την υποδεχτούμε με το χαμόγελο της Ελπίδας στο πρόσωπό μας, ας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας  να είναι μαζί μας, να μας γεμίσει με Δύναμη και Αισιοδοξία, να διώξει τον Φόβο που φώλιασε τόσους μήνες στη Ζωή Όλων μας, και, ας μας κάνει ένα μικρό δώρο που η αξία του είναι μοναδική.

Να βρεθούμε πάλι ΟΛΟΙ μαζί αγκαλιασμένοι  στο χορό της Ζωντάνιας και της Χαράς, γεμάτοι με το αίσθημα της Ελευθερίας  και  της υπευθυνότητας  για μια καλύτερη διαχείριση της  καθημερινότητάς  μας.

Να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με αγώνες αφιερωμένους  στους  Ήρωες και στις ιστορικές μάχες που έλαβαν μέρος οι πρόγονοί μας.

Αγαπητοί Φίλοι Δρομείς ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας συνεχίζει να προτρέπει τα Μέλη του να μην σταματήσουν την δραστηριότητα του τρεξίματος, Όμως,  αυτό να γίνετε με σύνεση και πάντα ακολουθώντας  τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας.

ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας
Η Πρόεδρος Ελένη Μπερτσάτου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ρεκόρ στα 10 μίλια η Eilish McColgan
Μία ακόμα καλή εμφάνιση κι ένα ρεκόρ για την Eilish McColgan
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Παγκόσμιο σοκ με τον θάνατο της Agnes Tirop
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια των αποστάσεων, Agnes Tirop, βρέθηκε δολοφονημένη με βάναυσο τρόπο στο δωμάτιο της, πιθανότατα από το σύζυγο της.
Back to Top