Ανοιχτή επιστολή από την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Share
Το Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο

Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες έστειλε ανοιχτή επιστολή με παραλήπτες τόσο τον Πρωθυπουργό, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γ.Γ. και την Επιτροπή λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε αναλυτικά την Επιστολή:

Αξιότιμοι Κύριοι,
Αντιλαμβανόμενοι την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει και η χώρα μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με βάση τις ανακοινώσεις όσον αφορά τα μέτρα για τον ερασιτεχνικό-σωματειακό Αθλητισμό, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ανησυχίες όλου του αθλητικού κόσμου (αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γονείς) για το μέλλον του και την εξέλιξη του.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματικού και ερασιτεχνικού Αθλητισμού, αφού ο Αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει κάτω από περιορισμούς και προϋποθέσεις να συνεχίσει σε κάθε επίπεδο.

Επιπλέον, τα νέα μέτρα «παράλυσης» του ερασιτεχνικού Αθλητισμού, σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών, έχουν σοβαρές συνέπειες τόσο για τους αθλητές όλων των ηλικιών όσο και για τα σωματεία που υπάγονται.

Τέλος, με σεβασμό πάντα και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης θεωρούμε αναγκαία την επανεξέταση των περιοριστικών μέτρων για τον Αθλητισμό πάντα με προτεραιότητα την υγεία όλων μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία.

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις των Ελλήνων Μαραθωνοδρόμων στη ματαίωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοιξαν οι εγγραφές για την Ειρηνοδρομία 2023
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες
Puma Deviate Nitro 2
Eπιστρέφει με νέους χρωματισμούς και κορυφαίες τεχνολογίες!
Race For Autism Gr 2023
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τρέχουμε για τον αυτισμό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο