Νέο RUNNER 121! Τρέχουμε δυνατά!

Το ολοκαίνουριο RUNNER Magazine έρχεται με θέματα από το… μέλλον!

Share

Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα εμείς έχουμε το τρέξιμο! Και φυσικά το RUNNER Magazine που δεν σταματά να βρίσκεται δίπλα στους δρομείς δίνοντας ξεχωριστές ιδέες και συμβουλές για προπόνηση, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για τα νέα τεχνολογικό δεδομένα, και – φυσικά – άρθρα σχετικά με την προπόνηση, την υγεία, τη διατροφή αλλά και την αγορά!

Το νέο RUNNER Magazine 121 θα βρίσκεται από τo Σάββατο 24 Οκτωβρίου στα περίπτερα της επαρχίας και από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στα περίπτερα και της Αθήνας, όπως και στα ειδικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, γεμάτο με θέματα για τους δρομείς αλλά και όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν το τρέξιμο.

Τα Super Shoes στο μικροσκόπιο

Δεν είναι μόνο ότι ο Στέλιος Πετρούτσος, εξειδικευμένος επιστήμονας, μαραθωνοδρόμος και δημιουργός του «Custom Carbon Project» μας εξηγεί πως ακριβώς λειτουργούν! Δεν είναι ότι μας λύνει όλες τις απορίες! Είναι και ότι δοκιμάσαμε 7 από τα 11 κορυφαία Super Shoes που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας! Τα νέα δρομικά μοντέλα με την τεχνολογία από ανθρακονήματα που έρχονται από το…. μέλλον είναι εδώ και μέσα στις σελίδες του ειδικού μας αφιερώματος θα μάθετε τα πάντα για αυτά!

Κρίσιμη Ταχύτητα

Μία παράμετρος της προπόνησης που έχει αρχίσει να αποκτά μεγάλη αξία είναι η Κρίσιμη Ταχύτητα. Μάθετε ό,τι χρειάζεται για αυτήν αλλά και πώς να τη βάλετε στην προπόνησή σας ώστε να δείτε τον εαυτό σας να βελτιώνεται!

Η αλήθεια για τις διατάσεις

Έχετε ακούσει και διαβάσει πολλά. Τι απ’ όλα αυτά, όμως είναι η αλήθεια; Ο Στέλιος Πετρούτσος μας δίνει σαφείς απαντήσεις και οδηγίες για το πότε, πώς και γιατί να τις εκτελούμε!

Οι χρυσοί κανόνες της ενυδάτωσης

Οι ειδικοί της διατροφής, η Ειρήνη Μπαμπαρούτση και η Ειρήνη Χριστάκη μας δίνουν τις χρυσές συμβουλές για την ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα ή την προπόνησή μας!

Κάντε δικό σας το νέο RUNNER Magazine 121

Ώρα για αγορά

Και φυσικά δύο οδηγοί αγοράς, ένας με 29 προϊόντα ενυδάτωσης και ενέργειας, κι ένας με 18 κορυφαία προϊόντα από τις σημαντικότερες εταιρείες της δρομικής πραγματικότητας!

Δείτε εδώ όλα τα θέματα του RUNNER Magazine 121

Τρέχουμε με τον Παναγιώτη Καραΐσκο

Ο Πρωταθλητής του Ημιμαραθώνιου μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του και μας αποκαλύπτεται σε μία ξεχωριστή συνέντευξη!

Και για το τέλος… πίτσα!

Αφήνουμε τα ευχάριστα για το… τέλος καθώς η Ειρήνη Μπαμπαρούτση μας επιβεβαιώνει ότι η πίτσα και τα ζυμαρικά μπορούν να έχουν εξέχουσα θέση στο πιάτο του δρομέα, και μας δίνει πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες. Επιπλέον, ο Θοδωρής Μήτσης μας χαρίζει δύο σπέσιαλ συνταγές για γλυκιά και αλμυρή, «δρομική» πίτσα!

Πού θα βρείτε το νέο RUNNER Magazine 121

Και φυσικά…
Δεν λείπουν τα θέματα για τους νέους δρομείς, όλα τα νέα της δρομικής αγοράς, οι μόνιμες στήλες, νέα από τον κόσμο και πολλά άλλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο