Spetses mini Marathon: To 2021 o αγώνας

Ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας

Share

Σε ακύρωση του φετινού αγώνα προχωρά η διοργάνωση του Spetses mini Marathon, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την ημερομηνία για το 2021. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Στις 10 Οκτωβρίου 2011 σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών και με την συμβολή και στήριξη των κατοίκων του νησιού – διεξήχθη το πρώτο Spetses mini Marathon. Στα επόμενα 10 χρόνια ο θεσμός αυτός χάρη στην συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη όλων εσάς, αθλητών, χορηγών και εθελοντών και στην σκληρή δουλειά μας γιγαντώθηκε, άνοιξε τον δρόμο για τον αθλητικό τουρισμό σε όλη τη χώρα, τιμήθηκε με αμέτρητα βραβεία και δημιούργησε ανεπανάληπτες και συγκινητικές στιγμές. Τo Spetses mini Marathon είναι χαρά, αγκαλιές, φιλιά μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού.

Δυστυχώς, όσο και να θέλουμε όλοι μας , υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατον να διεξαχθεί η διοργάνωση όπως θα θέλαμε με την συμμετοχή όλων σας και με το καταπληκτικό κλίμα που δημιουργούμε όλοι μαζί. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, με αισιοδοξία και θετική διάθεση ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε στις 8-10 Οκτωβρίου 2021 να διοργανώσουμε το επετειακό Spetses mini Marathon!».

Αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική ενημέρωση με email για τη διαχείριση της εγγραφής τους.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο