Ακυρώνεται το Kallithea Half Marathon 2020

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του Kallithea Half Marathon ανακοινώνει την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα σας ενημερώνει ότι το 2ο Kallithea Half Marathon, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 ακυρώνεται.

Δυστυχώς η τελευταία απόφαση (18/9) της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία θέτει όριο 9 ατόμων σε δημόσιες συναθροίσεις μας αναγκάζει να προχωρήσουμε στην ακύρωση της φετινής διοργάνωσης.

Αν και η Οργανωτική Επιτροπή είχε προβεί σε όλες τις ενέργειες με αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, φροντίζοντας να ληφθούν όλα τα μέτρα, που θα διασφάλιζαν έναν αγώνα με αυστηρή τήρηση του εγκεκριμένου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου από την ίδια την Αρμόδια Επιτροπή της ΓΓΑ, οφείλουμε να σεβαστούμε και να ακολουθήσουμε την απόφαση της πολιτείας.

Από την πλευρά μας, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο διεξαγωγής του αγώνα, ωστόσο μετά και τα τελευταία μέτρα, που ελήφθησαν για την Αττική και τα οποία έχουν ισχύ από 21/9 έως 5/10, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Όλοι οι δρομείς θα λάβουν τις επόμενες μέρες e-mail για τους τρόπους διαχείρισης της εγγραφής τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το μεγάλο ενδιαφέρον και την αγάπη, που δείξατε για τον Αγώνα όλο αυτό το διάστημα -ακόμη και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες- και σας περιμένουμε του χρόνου με το καλό να τρέξουμε και πάλι όλοι μαζί σε αυτήν την υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα χωρίς περιορισμούς και αποστάσεις!!!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τίτλοι τέλους για Kilian Jornet και Salomon
Χωρίζουν οι δρόμοι του κορυφαίου mountain runner Kilian Jornet και της Salomon μετά από 15 χρόνια συνεργασίας
Taygetos Challenge 2022 - Έναρξη εγγραφών
4+1 διαδρομές περιμένουν το 2022 τους συμμετέχοντες
Οι προπονήσεις του Sir Roger Bannister
Κι όμως έσπασε το φράγμα των 4′ στο μίλι με 5 προπονήσεις την εβδομάδα!
Back to Top