Μεγάλος διαγωνισμός: Σπούδασε κι εσύ στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών

H αναζήτηση σπουδών μοιάζει σαν να «τρέχεις» Μαραθώνιο; Κράτα τις δυνάμεις σου για την προπόνηση!

Share

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ:

Παναγιώτης Γκατζόλης
Κωνσταντίνος Καλδάνης
Χρήστος Καλλίας

H αναζήτηση σπουδών μοιάζει σαν να «τρέχεις» Μαραθώνιο; Κράτα τις δυνάμεις σου για την προπόνηση!

Το RUNNER MAGAZINE σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ «τρέχουν» μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών. Σπούδασε κι εσύ με -50% Προπονητική, Αθλητική Δημοσιογραφία, Φυσικοθεραπεία, Διαιτολογία στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών, κερδίζοντας μια από τις 5 ετήσιες υποτροφίες φοίτησης! 

Πάρε μέρος τώρα!

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Με την αποστολή των στοιχείων σας, αποδέχεστε τους όρους (Term of Service) και την πολιτική (Privacy Policy) του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Runner Magazine σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Το περιοδικό RUNNER MAGAZINE διοργανώνει διαγωνισμό υποτροφιών με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό Υποτροφίας, της κλήρωσης και της ανάδειξης των νικητών.

1. Ο Διαγωνισμός Υποτροφιών θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα  από  Παρασκευή 4 / 9 /2020 στις 16:00 έως τη Δευτέρα 14 / 9 /2020 στις 12:00 το μεσημέρι.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι επισκέπτονται το site οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Τα απαραίτητα πεδία συμπλήρωσης στο ΚΟΥΠΟΝΙ είναι τα ακόλουθα:
1) Όνομα 2) Επίθετο 3) Τηλέφωνο 4) email

3. Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του RUNNER MAGAZINE και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα άτομα. Εάν ο νικητής  δεν πληροί τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την ηλεκτρονική κλήρωση.

4. Τα Δώρα θα κληρωθούν ηλεκτρονικά.

5. Το Δώρο θα το παραλάβει ο κάθε νικητής από τις Εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

6. Επικοινωνία:
i. Η επικοινωνία με τον κάθε νικητή για την παραλαβή του Δώρου θα γίνει τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στα στοιχεία που ο  ίδιος έχει δηλώσει.
ii. Επιπλέον, τα ονόματα των νικητών, θα αναρτηθούν στα social media του RUNNER MAGAZINE ή/και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
iii. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές ή ο αυτός αρνηθεί ή αδρανήσει να παραλάβει το Δώρο του ή εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Διαγωνισμό, το αντίστοιχο Δώρο θα δοθεί σε κάποιον από τους επιλαχόντες, με βάση τη σειρά ανάδειξης των τελευταίων από την κλήρωση.

7. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους. Μπορεί δε συγκατάθεση να μεταβιβαστεί σε συγγενικό πρόσωπο.

8. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στο δικαίωμα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για τήρηση, χρήση και επεξεργασία των στοιχείων τους στα πλαίσια πραγματοποίησης του Διαγωνισμού ή για μελλοντική επικοινωνία και ενημέρωση του συμμετέχοντα για υπηρεσίες, προϊόντα και λοιπές ενέργειες ή προσφορές εφόσον υπάρχει η συναίνεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο