10ος Ημιμαραθώνιος Πάικου – Νέα ημερομηνία

Ακυρώνεται η διοργάνωση για το 2021

Share

Η διοργάνωση του 10ου Ημιμαραθώνιου Πάικου ανακοινώνει την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και τη νέα ημερομηνία για το 2022.

«Το Δ.Σ. του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για την διεξαγωγή αθλητικών-κοινωνικών γεγονότων, αποφάσισε να ματαιώσει την διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Πάικου για το έτος 2021 και να μεταφέρει την επετειακή διοργάνωση την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολή καθώς θα οδηγήσει σε δεύτερη χρονιά χωρίς την διεξαγωγή του αγώνα που αποτελεί την σημαντικότερη εκδήλωση για τον σύλλογο μας.

Οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσαμε με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να οργανώσουμε τον αγώνα με τις παράλληλες εκδηλώσεις που έχουμε σχεδιάσει για την επετειακή 10η διοργάνωση. Ο Ημιμαραθώνιος Πάικου είναι για εμάς εκτός από αθλητικό και κοινωνικό γεγονός μιας και είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού από τα μεταλλεία τα υδροηλεκτρικά και τις ανεμογεννήτριες που σχεδιάζονται για την περιοχή.

Δεν θα θέλαμε να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς τις παράλληλες εκδηλώσεις. Δεν θα θέλαμε ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς να μπορούμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με τους φίλους αθλητές που μας στηρίζουν τόσα χρόνια. Ζητάμε συγνώμη αν βγάζουμε τους αθλητές που θα συμμετείχαν από τον προγραμματισμό τους. Ελπίζουμε η πορεία των πραγμάτων να είναι τέτοια ώστε να έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε τον Νοέμβρη του 2022 όπως εμείς θέλουμε!

Το Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Περιηγητών Γουμένισσας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο