Κρόνιον Πέρασμα 2020: Οι αλλαγές

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του αγώνα «Κρόνιον Πέρασμα» και «Ημικρόνιον Πέρασμα» που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου ανακοινώνει τις αλλαγές που κάνεις στους αγώνες:

«Λόγω της απόφασης του τοπικού συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Πέτρου με αριθμό 20/ 20-07-2020, την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας και σε συνάρτηση με τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία του COVID – 19, αναγκαζόμαστε να προβούμε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να κάνουμε την διεξαγωγή των αγώνων όσο πιο ευχάριστοι και λειτουργικοί γίνεται, ενώ παράλληλα να υπακούσουμε και στις προσταγές της τοπικής κοινωνίας!

Έτσι αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τόσο τον χώρο της εκκίνησης, όσο και του τερματισμού! Για αυτό αντί να δώσουμε την εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Πέτρου, θα την δώσουμε τόσο την εκκίνηση του ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, όσο και των ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΝΩΝΑ, σε χώρο πλησίον της οικιστικής ζώνης του Άγιου Πέτρου, αλλά έξω από αυτόν!

Η εκκίνηση θα δωθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, δίπλα στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου! Το εν λόγω εκκλησάκι, βρίσκεται όπως φεύγετε από την Κοινότητα του Αγίου Πέτρου, με κατεύθυνση το Άστρος Κυνουρίας, μετά από περίπου 700 μέτρα από το κέντρο του χωριού και πανω στον εν λόγω δρόμο, υπάρχουν ταμπέλες με ένδειξη “ΠΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟ” και προς “ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ”, ενώ θα υπάρχουν και ενδείξεις της διοργάνωσης που σας κατευθύνουν προς τα εκεί!Η εν λόγω αλλαγή, επηρεάζει το συνολικό χιλιομετρικό μήκος της διαδρομής κατά 500 μέτρα περίπου λιγότερα! Εκεί στο γήπεδο υπάρχει και άφθονος χώρος για πάρκιν, όπου μπορείτε να βάλετε τα οχήματα σας, ενώ στο ίδιο σημείο θα μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας, προκειμένου να σας τα φυλάξουμε!

Επίσης στο ίδιο σημείο θα γίνει η γραμματεία των αγώνων, το Σάββατο το πρωί από τις 7.00, ενώ η προγραμματισμένη γραμματεία για την Παρασκευή, αντί για την πλατεία του Άγιου Πέτρου, θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, στο ισόγειο από 19.00 – 21.00!
Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν και αυτές στον χώρο των τερματισμών!

Σας ζητάμε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτές τις έκτακτες αλλαγές, αλλά σας ορκιζόμαστε είναι η καλύτερη δυνατή λύση, προκειμένου να κάνουμε την διεξαγωγή των αγώνων, όσο πιο ομαλή γίνεται! ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΝΩΝΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ….ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 7η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο