23η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΠ

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΔΥ Πειραιά σχετικά με την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία του συλλόγου:

«Άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία. 21 φιάλες αίματος «κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Τράπεζας αίματος» που έχει εδώ και χρόνια ο Σύλλογος μας στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν, η αιμοδοσία άλλαξε προσωρινά ίσως, στέγη. Έτσι αυτή την φορά φιλοξενήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Είμαστε βέβαιοι ότι 21 συνάνθρωποι μας θα ξαναπροσφέρουν το αίμα τους σε μελλοντικές εκδηλώσεις αιμοδοσίας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά.

Η εξόρμηση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου για όσους θελήσουν να δώσουν αίμα στο Τζάνειο η σε όποια άλλη μονάδα νοσοκομείου με την ένδειξη, για την τράπεζα αίματος του συλλόγου δρομέων υγείας Πειραιά .

Ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου και συγχαίρουμε ολόψυχα όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την προσφορά τους και τον ανθρωπισμό τους. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πειραιά, για την παραχώρηση του χώρου της Πινακοθήκης, καθώς και για την βοήθεια του, όσες φορές χρειάστηκε να την προσφέρει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εθνική μας ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες
Mε 22 αθλητές η ομάδα μας στην Αλγερία
Lycabettus Run 2023 - Άνοιγμα εγγραφών
Early bird εγγραφές ως τις 31 Αυγούστου
Νέο RUNNER MAGAZINE 132
Ανανέωσε τη σχέση σου με το τρέξιμο αυτό το καλοκαίρι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο