Virtual SNF Run: 15-21 Ιουνίου

Ο αγώνας ξεκινάει. Μοιράσου την εμπειρία!

Share

Από σήμερα και για 7 ημέρες, δρομείς από όλη την Ελλάδα φοράνε τα αθλητικά τους και τρέχουν πρώτη φορά εξ’ αποστάσεως, αλλά πάντα από κοινού και πάντα για καλό σκοπό! Τρέξτε κι εσείς τη δική σας διαδρομή 5 χιλιομέτρων, μόνοι, με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, έως και την Κυριακή, 21 Ιουνίου, και στηρίξτε 81 νοσοκομεία της χώρας.

Αυτό το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture, o αγώνας SNF Run επιστρέφει σε μια διαφορετική virtual εκδοχή, διατηρώντας, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Λάβετε μέρος, με τέσσερα απλά βήματα꞉

1. Κατεβάζετε την εφαρμογή Sporthive Live (MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό σας και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στηρίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, το νοσοκομείο της περιοχής σας, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.

2. Τρέχετε ή περπατάτε τη διαδρομή σας από Δευτέρα 15 έως και Κυριακή 21 Ιουνίου, και καταγράφετε την επίδοσή σας στο fitness app της προτίμησής σας (π.χ. Runkeeper, Nike Run Club, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.

3. Αφού τρέξετε, βγάζετε μια φωτογραφία την επίδοσή σας από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζετε στην εφαρμογή Sporthive Live μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας.

4. Και μην ξεχάσετε! Βγάζετε selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun.

Βρες τις αναλυτικές πληροφορίες στο www.SNFestival.org

Το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα είναι €5 και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα της επιλογής σας. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς έχετε προσφέρει.

Στο Virtual SNF Run, όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Μην ξεχάσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα να βγάλετε selfie και να την ανεβάσετε με το hashtag #SNFRun προ(σ)καλώντας φίλους και φίλες να τρέξουν κι εκείνοι για να στηρίξουν τα τοπικά νοσοκομεία της χώρας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί έναν χάρτη από κάθε γωνιά της Ελλάδας με σημεία-σταθμούς τις αναμνήσεις και τα στιγμιότυπα από τον αγώνα.

Kρατάμε αποστάσεις, αλλά διανύουμε ακόμα μεγαλύτερες, καλύπτοντας κάθε περιοχή της Ελλάδας. Όπου και αν βρίσκεστε- στην Αθήνα, την Κρήτη, τον Όλυμπο ή τα Κύθηρα- και δεν έχετε κάνει ακόμη την εγγραφή σας, υπάρχει ακόμα καιρός. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και την τελευταία μέρα του αγώνα και ζήστε την εμπειρία του Virtual SNF Run.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου. Την Ολυμπιακή Ημέρα, Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 21:30, θα ακολουθήσει το Virtual SNF Run online event, μια διαδικτυακή γιορτή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την προβολή των καλύτερων στιγμιότυπων της διοργάνωσης μέσα από δικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

#SNFestival
#
SNFRun

Κάθε δρομέας που συμμετέχει στον Virtual SNF Run είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις δημόσιες αρχές σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.

O αγώνας Virtual SNF Run διοργανώνεται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται ηλεκτρονικά (πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) προς το εκάστοτε νοσοκομείο που επιλέγει ο δρομέας, μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αναγέννηση & Πρόοδος», η οποία έχει τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα. Στη συνέχεια, η «Αναγέννηση & Πρόοδος» θα αποδώσει το συνολικό και πλήρες ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε ένα από τα νοσοκομεία. Με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρώσει το κάθε νοσοκομείο θα τριπλασιαστεί, για παράδειγμα σε συνεισφορά δρομέα των €5, το ΙΣΝ θα συνεισφέρει επιπλέον €10, και ως εκ τούτου το νοσοκομείο θα λάβει €15 από την εν λόγω συμμετοχή. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δε δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο