Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Νίκο Πολιά και την Κατερίνα Ασημακοπούλου

«Aξιοποίησε την περίοδο του κορονωϊού και γίνε καλύτερος δρομέας»

Share

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και το Runner Magazine με την υποστήριξη της PrimeTel, διοργανώνουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Aξιοποίησε την περίοδο του κορονωϊού και γίνε καλύτερος δρομέας – Συμβουλές και οδηγίες για να προετοιμαστείτε κατάλληλα μέχρι τον επόμενό σας αγώνα!»

Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Πολιάς – Πολυνίκης Μαραθωνίου και κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ κλασικής διαδρομής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και η Kατερίνα Ασημακοπούλου – ΚΦΑ, Πρωταθλήτρια 5.000μ., 10.000μ. και Μαραθώνιου.

Περίληψη θέματος 

Η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε έχει επηρεάσει σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων της κοινωνίας μας. Η απαγόρευση της διεξαγωγής αγώνων δρόμου για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του ηθικού και την έλλειψη κινήτρου για συστηματική προπόνηση. Σε κάθε δύσκολη περίοδο όμως, κρύβονται και ευκαιρίες.

Έτσι, υπάρχει τρόπος να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να αξιοποιήσουμε την μακρά αυτή περίοδο αποχής από την αγωνιστική δραστηριότητα προς όφελος, μας βελτιώνοντας μία σειρά παραμέτρων όπως η συναρμογή, ο συντονισμός, η ιδιοδεκτικότητα, η δύναμη, η ταχύτητα και η ευλυγισία.

Με αυτό το τρόπο, η έναρξη μιας προετοιμασίας για μαραθώνιο, ή κάποιο άλλο αγώνισμα αντοχής θα βρει το σώμα μας στην ιδανική κατάσταση για να δεχθεί τις επιθυμητές προσαρμογές, να αντέξει το αυξημένο φορτίο της προπόνησης και να αποδίδει καλύτερα τόσο στις καθημερινές προπονήσεις όσο και στον αγώνα που αποτελεί τον τελικό στόχο της διαδικασίας. Ο Νίκος Πολιάς και η Κατερίνα Ασημακοπούλου θα μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους, αλλά και την εμπειρία τους και θα σας προτείνουν τρόπους, έτσι ώστε το τέλος αυτής της περιόδου να σας βρει καλύτερους δρομείς!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί live μέσω της επίσημης σελίδας του Μαραθωνίου Λεμεσού στο Facebook, την Τρίτη 19 Μαΐου στις 19:00 μ.μ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους γραπτώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο