Η Stoiximan «χειροκροτάει» τους Έλληνες που έγιναν #MiaOmada

Νέο τηλεοπτικό σποτ όπου «Ήρωες είμαστε εμείς»

Share

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, το κάθε Brand, o κάθε ζωντανός οργανισμός και εταιρική οντότητα καλείται να επικοινωνήσει με τους Έλληνες ως εργοδότης, ως χορηγός αλλά κυρίως ως μέρος του κοινωνικού συνόλου για να μεταφέρει το μήνυμά του προς τους Έλληνες.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, η Stoiximan δημιούργησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ με στόχο να ευχαριστήσει, να ενθαρρύνει αλλά και χειροκροτήσει τον κόσμο για την προσπάθεια που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει. Σημαντικό κομμάτι του κοινωνικού αυτού μηνύματός της Stoiximan αποτελεί και η ελπίδα για το “αύριο” που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.

Ο βασικός κορμός του σεναρίου είναι η “αντιστροφή” μιας πραγματικότητας που γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα. Το σποτ παρουσιάζει τα μέλη της αθλητικής οικογένειας της Stoiximan που αποτελούν πηγή έμπνευσης, θαυμασμού και αποδέκτες του χειροκροτήματος του κόσμου, να ανταποδίδουν αυτό το χειροκρότημα και να ενθαρρύνουν τους συμπολίτες μας που αυτές τις μέρες δίνουν τον δικό τους αγώνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα, στα εργοστάσια, στον πρωτογενή τομέα και αυτούς που εργάζονται και βρίσκονται στο δρόμο και εν γένει δεν σταματούν να εργάζονται για όλους εμάς. Έτσι μαζί με τους καθημερινούς ανθρώπους, στο βίντεο χειροκροτούν ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Άννα Κορακάκη, η Βασιλική Μιλλούση, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Γιώργος Σαμαράς, ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κάτω από την τόσο οικεία φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη που κάνει την εκφώνηση του κειμένου.

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

Το σποτ επικοινωνεί και σκιαγραφεί με τρόπο απλό και ανεπιτήδευτο το γεγονός πως αυτές τις κρίσιμες στιγμές, μείναμε ενωμένοι και ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε απαιτεί να είμαστε όλοι μέλη της ίδιας ομάδας. Να προσπαθούμε όλοι μαζί, να νικήσουμε, για να απολαύσουμε την επιστροφή όλων αυτών που αγαπάμε και μας κάνουν περήφανους όπως είναι οι αθλητές μας. Απέναντι στην παρούσα κατάσταση όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Τα απλά πράγματα που κάνουμε σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας είναι πια ηρωικά. Ήρωας δεν είναι κάποιος επώνυμος ή δυνατός. Ήρωες είμαστε εμείς.

«Τελικά αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε δεν είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε.
Είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε στα δύσκολα.
Είναι σαν εκεί που θα περίμενες να λυγίσουμε, εμείς να γινόμαστε πιο δυνατοί.
Να θυμίζουμε, έστω και για λίγο, Ήρωες.
Ήρωες που δείχνουν πόσα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι.
Τον πιο μεγάλο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί. Σαν #MiaOmada.»

Η νέα επικοινωνία της Stoiximan έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις της στο πλαίσιο της κρίσης του Covid19. Να θυμίσουμε ότι η Stoiximan ήταν από τις πρώτες εταιρείες που έσπευσαν να στηρίξουν το εθνικό σύστημα υγείας δωρίζοντας 250.000 μάσκες, ενώ σε ανάλογες δράσεις δωρεάς εξοπλισμού προχώρησε και σε άλλες χώρες της δραστηριότητάς της, όπως στην Κύπρο, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο