Δωρεά του ΣΔ Άρτας

Παροχή ιατρικού υλικού στο νοσοκομείο της πόλης

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΔ Άρτας σχετικά με τη δωρεά στο νοσοκομείο της πόλης.

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Άρτας, λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες στιγμές που περνάει ο τόπος μας αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος, αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης βάζοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο για να φροντίσουν εμάς και τους δικούς μας.

Έπειτα από επικοινωνία με την διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας, έγινε αγορά Ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου της πόλης μας, για προστασία ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού. 

Βασική  προτεραιότητα του Συλλόγου μας, πάντα ευαίσθητος σε θέματα υγείας, αποτελεί και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβάλουμε σε αυτές τις προσπάθειες, προκειμένου να περιορίσουμε τις συνέπειες του COVID-19.

Θα εξακολουθήσουμε να ακούμε και να συνεισφέρουμε, όπου υπάρχει ανάγκη στο ύψος πάντα των δυνατοτήτων μας.

Για να δείτε περισσότερα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο πατήστε εδώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται  σε όλους να είστε υγιείς, να κάνετε υπομονή και να ακολουθείτε  πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων. Μένουμε σπίτι. Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε δυνατοί. Και παραμένουμε ενωμένοι σε όλο αυτό».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σύλλογο και τις δράσεις του στο https://www.facebook.com/Sdartas/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LAWYERS’ RUN for Children
LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024
LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο