Νέα ημερομηνία για το Spetsathlon 2020

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης με χρήσιμες πληροφορίες

Share

Η διοργάνωση του Spetsathlon 2020 ανακοινώνει την αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 15-17 Μαΐου.

«Η Οργανωτική Επιτροπή του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, απόλυτα σύμφωνη με την τήρηση των αυστηρών μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης, αποφασίζει τη μετάθεση του Spetsathlon 2020 για το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου.

Με πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αναγνωρίζουμε την αναστάτωση που ενδεχομένως να προκληθεί από την αλλαγή αυτή, όμως η μετάθεση του αγώνα είναι μονόδρομος. Η απόφαση έχει ληφθεί σε συνεργασία με τις ξενοδοχειακές μονάδες των Σπετσών, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι ταξιδέψουν στο νησί.

Όσοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους, η συμμετοχή στον αγώνα ισχύει κανονικά. Διαφορετικά, είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων ή η μεταφορά της συμμετοχής για το Spetsathlon 2021. Για όσους δεν έχουν εγγραφεί, η περίοδος των early birds παίρνει παράταση έως τις 2 Αυγούστου.

Για να δείτε όλες τις αναβολές-ακυρώσεις αγώνων πατήστε εδώ.

Stay tuned καθώς υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected].

Σας περιμένουμε για ένα ακόμη διασκεδαστικό τριήμερο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Παράταση εγγραφών
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
6oς Αγώνας Πεδίου Άρεως - Σημαντική ανακοίνωση
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Δέντρα αντί για... μπλουζάκια στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Μία διαφορετική πρωτοβουλία για το περιβάλλον από τον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο