Νέα ημερομηνία για το Spetsathlon 2020

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης με χρήσιμες πληροφορίες

Share

Η διοργάνωση του Spetsathlon 2020 ανακοινώνει την αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 15-17 Μαΐου.

«Η Οργανωτική Επιτροπή του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, απόλυτα σύμφωνη με την τήρηση των αυστηρών μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης, αποφασίζει τη μετάθεση του Spetsathlon 2020 για το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου.

Με πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αναγνωρίζουμε την αναστάτωση που ενδεχομένως να προκληθεί από την αλλαγή αυτή, όμως η μετάθεση του αγώνα είναι μονόδρομος. Η απόφαση έχει ληφθεί σε συνεργασία με τις ξενοδοχειακές μονάδες των Σπετσών, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι ταξιδέψουν στο νησί.

Όσοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους, η συμμετοχή στον αγώνα ισχύει κανονικά. Διαφορετικά, είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων ή η μεταφορά της συμμετοχής για το Spetsathlon 2021. Για όσους δεν έχουν εγγραφεί, η περίοδος των early birds παίρνει παράταση έως τις 2 Αυγούστου.

Για να δείτε όλες τις αναβολές-ακυρώσεις αγώνων πατήστε εδώ.

Stay tuned καθώς υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected].

Σας περιμένουμε για ένα ακόμη διασκεδαστικό τριήμερο!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Maude Mathis στο Corfu Mountain Trail 2022
Μεγάλα ονόματα του trail running στους αγώνες της Κέρκυρας
Νέες οδηγίες από την ΓΓΑ - 95%-5% και αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τους αγώνες
Νέες οδηγίες για τους αγώνες δρόμου και την άθληση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
Back to Top